ESC 2025 – Bazel, Švajcarska: opšte, arena, grafika, scena

Ako je istina imaju skoro godinu dana da mu odaberu odličnu pesmu, i isto toliko da smisle kako da ga sjebu nastupom

Мене занима хоће ли Израел учествовати? Да ли ће се неко усудити да 'бојкотује' ако Израел буде учествовао?

Baš sam detaljnije gledao poređenje Beča i Insbruka i iako mi je Insbruk lično ljepši grad i bio bi interesantniji i produkcijski izazovniji izbor, stvarno i dalje logistički debelo manjka za Bečom ili za bilo kojim gradom koji može ovaj događaj organizovati.

Aerodrom više lokalnog karaktera, većina bi morali prvo u Minhen, pa onda 2 sata vožnje do grada, zatim vrlo ograničeni broj soba u samom centru grada i ovisnost na cijeli Tyrol region sa upitnim javnim prijevozom, dvorana koja je nedovoljno visoka...jednostavno ne ispunjava ni osnovne uslove, tako da će Beč gotovo sigurno opet biti. Jednostavno Insbruk nije za ovakve događaje. 🤷🏻‍♂️

Navodno će danas biti predstavljen novi logo ESC-a, litvanski HOD rekao u njihovom nekom jutarnjem programu.

Takođe je rekao da će top 10 ići na turneju po 10 evropskih prestonica nakon takmičenja i da će izvođači biti plaćeni za turneju.

Lol ništa mu ne fali. Kakav god da su napravili, reakcije bi bile takve, to jednostavno ne možeš da izbegneš kad menjaš nešto na šta su ljudi navikli 20+ godina.

Pa fino je, ima taj neki festivalski vajb.

Mada me ne zanima preterano font i kozmetičke promene, čekamo i dalje konkretna rešenja i u reforme unutar EBU povodom mnogih pitanja.
Baš to, nije kao da su rebrendirali festival i ime, font samo malo drugačiji 🤣

Šta znam ok mi je logo, nije wow ali nije ni toliko loš. Što Wishky kaže ima mnogo bitnijih problema koje EBU treba da reši.

Back