ESC 2025 – Bazel, Švajcarska: opšte, arena, grafika, scena

Švajcarci kao da su namerno odabrali što veću prćiju, apsolutno ih ništa ne zanima. Ali bože moj to nam servira skupa i napredna Švajcarska, pa će zato ulaznica biti paprena kao jedan bubreg, a sve izgleda kao kad bi se ESC održavao u Hali Pionir.

1725104559812.webp

Pa i Danci su 2014. odabrali halu koja ni na šta ne liči, daleko goru od ove švajcarske, pa je slabo ko mario za to. U prenosu je bilo lepo.

Normalno je da ce biti degutantnih komentara kad je ostao degutantan okus svajcarske pobjede i svih popratnih skandala. Nekako se bas izgubila ona eurovizijska čar zahvaljujući izraelki, Grkinji, Švajcarcima, Englezima, Ircima, Holandanima i Martinu O.

Ljudi su najviše ogorčeni zbog same pobede Nema i zato od starta traže mane i greške i šire negativu oko organizacije narednog ESC-a... Mislim ako ti se više ne gleda, nemoj ni gledati, zašto silite i mučite sami sebe a samim tim i druge oko vas 🤷

plus europske vrijednosti, to sam zaboravio,
Ako ovako nastave dajem euroviziji jos dve tri godine postojanja maximalno

Kakve veze ima Nemo sa izborom grada domaćina, uostalom nije to samo sada slučaj već par godina unazad.

Neke zemlje se toliko dokazuju u fandomu kako su željne pobede i previše vole ESC. Onda kada pobede i treba da organizuju, jedva iskopaju neki rendom gradić na granici sa osrednjom sportskom halom, a imaju puno veće i bolje kapacitete. Mada ceo kontinent nije baš u zavidnoj situaciji pa donekle i mogu da razumem. Imaćemo sve manje grandioznih izdanja i to je tako. Kopenhagen je tada bio samo izuzetak, a ne pravilo.

A ova glupa floskula nemoj da gledaš ako ti se ne gleda mi je nonsens. Sad treba svi da se pravimo da je sve super i da niko ne sme negativne kritike da iznese. Ako mi se ne dopada, itekako ću da roast-ujem sezonu, a to što vama smeta nije moj problem.

Evrovizija je svakako dogadjaj drugog reda u tim bogatijim zemljama, koje su preuzele primat poslednjih godina.

Nije sve super, ali nije ni apokalipticno kao sto neki od vas tvrde, roastovanje najmanje sitnice kao odabir grada domacina, a pritom smo na 9 meseci od dogadjaja i nemamo pojma dali ce sve to lepo izgledati je u najmanju ruku dramaticno dosadno za citanje.

Ukusna ova švajcarska čokolada 😂

Lewis Hamilton Hot Ones GIF by First We Feast

Iz godine u godinu generalno su sve vece pljuvacine, kako seju, tako ce i da žanju.

Prerano je komentarisati bilo sta vezano za 2025, sad kad znamo samo mesto odrzavanja i datume. Bar se nece poklopiti sa Ligom Sampiona.

U ovom trenutku nema razloga za pljuvanje. Pobedili su zahvaljujući najboljem što je ponuđeno, krenuli su na vreme sa organizacijom i planovima, odabrali fin gradić i osrednju dvoranu. Ako je Kopenhagen bio izuzetak, nije pretplaćen da bude jedini ikada. Ako bude loše na kraju, ok, biće vremena za kritike. Generalno se nijedan domaćin poslednjih godina nije pokazao u najboljem svetlu, svuda je bilo nekih manjkavosti koje ni ne primeti većinski auditorijum.

Nakon svega sto se izdesavalo ljudi se nerviraju zbog dvorane. Ako nam opet prirede zadrugu dvorana ce svakako da padne u drugi plan. Nama i odgovara da bude sto skromnije i manje, bar da nemamo kadrove iz kosmosa.

Nije sve super, ali nije ni apokalipticno kao sto neki od vas tvrde, roastovanje najmanje sitnice kao odabir grada domacina, a pritom smo na 9 meseci od dogadjaja i nemamo pojma dali ce sve to lepo izgledati je u najmanju ruku dramaticno dosadno za citanje.
Dajte samo sto vise dobrih pesama i sto manje politike, i sto se mene tice, nek se odrzava u sali za fizicko.

Back