ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Ko je nas ziri?
Ko god da je, zadovoljan sam što su nagradili Francusku i Nemačku, moglo je malo više za Klavdiu. Kritika jedino za 4 Ukrajini. Ostalo mi se sviđa kako su rasporedili glasove.

А на основу чега ви мислите да би требало да искључе Израел или Украјину? Цела Европа је политички уз Израел. Пре неки дан рокну бомбама по избегличком кампу, погине око 100 људи већином жена и деца. И? Је ли се огласила нека битна европска земља...мало сутра.
Француска позове Монголију да испоручи Путина Хагу, али само 2 недеље касније каже да ето неће хапсити Нетанјахуа ако дође у Француску.
Да не причамо да је BBC уз Израел, тако да никакво избацивање не долази у обзир. Што се тиче Украјине, они шаљу добре песме, можда су ове године оманули, али заслужено су у топ 10.

Napravili su Evroviziju, da kod fanova u prvom planu više nije pobeda favorita nego da ne pobedi Izrael.
Ukrajina polako gubi korak, ali dok god ratuju i dok su izbeglice po celoj Evropi duvače za vratom pobedniku tvt.

Inace ovih 0 poena publike za Svajcarsku porucuje svim buducim takmicarima da ne mozes da dodjes i otpevas lepo, to nije ono sto se boduje i vrednuje, sto je apsolutno sranje ako pitate mene
Mislim da je kod njih veći problem bio to što su domaćini, pa zato ljudi nisu glasali. Da nisu sigurno bi dobili lepih 50 bodova ako ne i više. Ovako su ljudi zaboravili i da se takmiče.

Većina zemalja koje su im dale 6 ili manje poena tvt su relativno male (izuzetak Ukrajina i Poljska) i uz prosečno organizovano glasanje bi mogli da utiču na poene.
Znači ne kupuju ko Azerbejdžan. Da veliki deo glasova nije zbog pesme to stoji, činjenica. Ako tako gledamo Srbi ne bi smeli glasati za Srbiju, Poljaci za Poljsku itd..
Da ne bude sve sivo predivna Klavdija 🥰 6.mesto odavno Grčke nije bilo tako visoko.
Drago mi je i za ok rezultat Nemačke, zavrteće se pesma, meni je stalno u glavi.
Neko je pisao da jevrejske opštine organizuju glasanje.
Nešto smrdi svakako...

Inace ovih 0 poena publike za Svajcarsku porucuje svim buducim takmicarima da ne mozes da dodjes i otpevas lepo, to nije ono sto se boduje i vrednuje, sto je apsolutno sranje ako pitate mene
Meni je 0 za Švajcarsku pred čitanje odlučujućih rezultata Austriji sumnjivo. Nadam se da nije bilo malverzacija u zadnji čas, da se izbegne pobeda Izraela.

a ovo za ukrajinu sto pricate, oni od 2003. tri puta bili van top 15, oni su jednostavno ESC powerhouse, ima i toga da se glasa za njih jer je navika, nije sve do rata

Back