ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Malo mi je degutantno što mediji i ljudi općenito traže provokaciju u gesti dvoje ljude koji su prije svega, po onome što vidimo i čujemo, veliki umjetnici i profesionalci + koji su i podržali studente jednom prilikom.
To ništa ne čudi, hvala Bogu pa možda nisi upućen u politiku u Srbiji, ljude koji su na njenom čelu i njihovu retoriku koja vlada DECENIJAMA. Samo mržnja, zavadi pa vladaj je ono na šta se oni pozivaju. Što se tiče albanskog orla nebrojeno mnogo puta sam u životu objasnila njegovo značenje, ali to ovde neću činiti jer nije tema.

Meni je Albanija najbolja u poslednjih nekoliko učešća, mislim da mi je ova pesma draža i od one iz 2019.

Utisak večeri je prolazak Portugala, to nisam očekivala. Drago mi je, ali nisam očekivala da će na samo tvt pf proći.

Kipar jezivo loš.

Belgija još jednu godinu za redom dokazala da rana uplata na kladionicama ne znači apsolutno ništa.

Žao mi je zbog Marka. Bio je dosta bolji nego na Dori. Čak bolji od bar tri nastupa koja su u finalu.

Meni je prošlo 9/10
Slovenija mi je bila 8. To i Norvešku bih zamenila. Al puno tražim. 😄 Doduše to mi nisu bile predikcije nego ono samo moj ranking šta volim, al izgleda poklopilo se. Sad ću da vidim kako sam za drugo stavila.

Iz prvog polufinala (od pjesama koje su prošle) jedino su mi dobre Poljska i Albanija. Kako bi bilo zanimljivo da netko od njih kao dark horse pobijedi ove kao favorite. :love:

Gledam ove reakcije fanova i naravno najviše im se sviđaju Malta, Austrija i Finska, ali ono što me začudilo je što su odlijepili na Luksemburg kao na Belgiju (samo da joj se ne desi isti scenario). 😅

Gledam ove reakcije fanova i naravno najviše im se sviđaju Malta, Austrija i Finska, ali ono što me začudilo je što su odlijepili na Luksemburg kao na Belgiju (samo da joj se ne desi isti scenario). 😅

Ja uopšte više ne čitam te blogere. Odlepili su na Belgiju i pričali da je u trci za pobedu - a lik jedva pogodio dva tona bez trunke harizme dok se kuvao u onom kožnom odelu.

Jedino shvatam ozbiljno ESC Toma pošto je prilično objektivan i ne peva hvalospeve pesmama koje se njemu lično dopadaju. Uvek se trudi da sagleda objektivno i uzima u obzir kako bi kežualci mogli da reaguju.

Koga zanima, izbacio je svoje utiske sa današnjih proba za pesme drugog PF na Tviteru.

Video neki klip Loreen kako peva i mislim se koliko je ona higher class u odnosu na ono sto smo gledali sinoc...

Muzicki mi je ovo pf-e jedno od najslabijih, ali mi je zato drugo pf-e mnogo bolje.
Ovako bi mi izgledalo rangiranje nakon uzivo odgledanog 1. pf-a:

1. Estonija (2)
2. Svedska (3)
3. Holandija (1)
4. Norveska (4)
5. Slovenija (5) - jos mi je nekako za njih zao sto nisu prosli
6. Albanija (6)
7. Belgija (7)
8. Kipar (8)
9. Island (9)
10. San Marino (12)
---------------------------
11. Hrvatska (13)
12. Poljska (10)
13. Ukrajina (15)
14. Portugal (14)
15. Azerbejdzan (11) - vokalno bas lose i kvari mi utisak o pesmi

Ne znam šta je fora što su svi ESC-related komentatori ekstremno woke
Pokušao sam da slušam i Esc Gabea i ostale ali jednostavno ne mogu. Nije problem woke kao woke već guranje ideologije i agende u skoro sve što kažu. Nemam problem ni kad čovek ima bias, svi ih imamo ali više volim kad se prizna da bias postoji a ne da se svako mišljenje gura kao činjenica i nema prostora uopšte za neko suprotno mišljenje.

Na RTCG Ivan Maksimović prije svake pjesme kaže svoje mišljenje o pjesmi.Za Island rekao da se ne zna šta strofa, a šta refren, za Hrvatsku rekao mrka kapa što se tiče finala.

Sad mi dosla na IG kompilacija Duskinih sinocnjih provala, samo od te dvije minute me zabolio mozak, ja se vama stvarno divim kako izdrzite tih par sati. 😵‍💫

Sad mi dosla na IG kompilacija Duskinih sinocnjih provala, samo od te dvije minute me zabolio mozak, ja se vama stvarno divim kako izdrzite tih par sati. 😵‍💫
Malo mute malo Duška i tako celo veče.

Upalim ja i HRT kada mi se Duška ne sluša.

Mada mi nikako nije jasno zašto je kod nas Telemach zatamnio HRT1 kada BHT ne prenosi ESC?

Back