ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Ne znam kako vama, meni sinoć bilo baš lijepo polufinale, nekako me vratilo u djetinjstvo gledanje takmičenja, možda zato što sam rasterećeno gledao a i sam program mi je bio po mjeri. Baš sam zadovoljan za sad, od Roterdama nije ovoliko lijepo bilo
Sto si ti fin i chill, dodjes ovde ko online verzija
1000040477.webp

Počela je druga generalna proba drugog polufinala, i ujedno prva generalna proba ovog polufinala koju mediji mogu da isprate kako u pres centru, tako i onlajn.

:au: Go-Jo – Milkshake Man

Šareno, na sceni devojka i "baka" sa maramom, onako zabavno je, završava nastup polunag, bez majice, a kadar je unutar starog televizora.

:me: Nina Žižić – Dobrodošli

Fino otpevano, nema tu ničeg što nismo videli i na isečku, u drugom delu skida onaj "jorgan" sa leđa i to je to.

:ie: EMMY – Laika Party

Simpatično, roze-plava scena, lepe animacije, ima priotehniku kao prskalice, vokalno slabašno.

Pa i Island je imao tipičnu JESC pesmu, pa je prošao, bolje da ćutim, lol. 🤣 🤣

:lv: Tautumeitas – Bur Man Laimi

One poređane po liniji, najpre se one vide više kao siluete, a kasnije bivaju bolje osvetljene, Malo rukama motaju po zavesama u formi resa, potom se okupljaju na gomilu, izvode koreografiju rukama, malo je ta zavesa osvetljena crveno, malo plavo, ima i efekta magle. Sve u svemu, osrednje.

Letonija mi po opisu ne deluje ništa drugačije nego kao nastup sa nacionalnog, verovatno sa jačom režijom.

:am: PARG – SURVIVOR

Priotehnike za izvoz, bukvalno sve vreme vatra, dim, čak ga i celog proguta, i onda to kao privuče gledaoca, da skrene pažnju sa osrednjeg vokala i pesme.

:at: JJ – Wasted Love

Sjajan crno-beli nastup u svakom smislu. Lepo kadriranje, dinamično koliko treba da se prikaže oluja. Naravno, najbolja i reakcija publike.

Miloše, da li je tačno da je posljednjih 30 sekundi winning material?

:gb: Remember Monday – What The Hell Just Happened?

Pa slatko je ovo, daje vajb nekih starih vremena i estetike. Pristojno i zvuče. Nastup počinju na nekom čudnom postolju, gde se i završava tako što pogledaju kroz prozorče u obliku srca. Zanimljivo kada se snima odozgo.

Back