Estonija mi je ideal ESC zemlje. Iako imaju milion i po stanovnika, iako ispadnu svake 3-4 godine, imaju ozbiljno nacionalno finale, cenjeno i kvalitetno, i relativno cesto udju u top 10 i budu u fokusu evrovizijske javnosti.Pa nije. Provlačenje kroz iglene uši mi nije satisfakcija. Dvadeseto mesto mi nije satisfakcija. Da sam Hrvatica satisfakcija bi mi bila njihova Dora ove godine. Bila bih ponosna na izbor. Sad što su poslali Bośnjaka je druga stvar, i sistem koji koriste na dori. Ali da mogu da biram između stvarno dobrih i zaokruženih pesama eto to mi je ideal. Da ne tražim mrvice i ne pravim pitu od.
Nisam to primetila u prenosu, samo sam se nervirala što im je dobar nastup na grozomornu pesmu...
Ваши влажни снови се заврше само буђењем.Polako sa tim. Ko zna šta će biti do 2026.
Možda dotičnu hospitalizuju zbog nekontrolisanih izliva besa, a možda i još jednog koji nije nadležan u paketu sa njom.![]()
Zato i kažem, plus na očito veći budžet za nastup imamo i bolje kadriranje, nevezano za RTS.Mislim da je to i do organizatora. Ovo celo polufinale je imalo vrhunsko kadriranje.
E, da! Baš sam se večeras tebe setio i one mape sa (ne)kvalifikovanim zemljama iz 2013. godine. Hajde, pusti Evroviziju i opusti se. Ovo je samo muzički šou koji pratimo iz zabave!Necu da idem na more nakon ESCa u kom nije bilo nikoga iz bivse Juge u finalu. Nisam bio ni 2013, necu ni sad.
Imas pravo, mada razmislicu.E, da! Baš sam se večeras tebe setio i one mape sa (ne)kvalifikovanim zemljama iz 2013. godine. Hajde, pusti Evroviziju i opusti se. Ovo je samo muzički šou koji pratimo iz zabave!
Kome ćeš time što ne odeš na more da pokažeš svoj bunt?! Daj, molim te, pusti to, nije vredno ničega. Realno je ove godine bilo očekivati da će sve ex-YU da ispadnu, tako da pravac na more i zasluženi odmor!![]()
Pa ne znam koji pobednik je otvarao finale?Što baksuz, dušu dala da otvori finale