ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Kako to misliš finale nije satisfakcija
Pa nije. Provlačenje kroz iglene uši mi nije satisfakcija. Dvadeseto mesto mi nije satisfakcija. Da sam Hrvatica satisfakcija bi mi bila njihova Dora ove godine. Bila bih ponosna na izbor. Sad što su poslali Bośnjaka je druga stvar, i sistem koji koriste na dori. Ali da mogu da biram između stvarno dobrih i zaokruženih pesama eto to mi je ideal. Da ne tražim mrvice i ne pravim pitu od 💩.

Pa nije. Provlačenje kroz iglene uši mi nije satisfakcija. Dvadeseto mesto mi nije satisfakcija. Da sam Hrvatica satisfakcija bi mi bila njihova Dora ove godine. Bila bih ponosna na izbor. Sad što su poslali Bośnjaka je druga stvar, i sistem koji koriste na dori. Ali da mogu da biram između stvarno dobrih i zaokruženih pesama eto to mi je ideal. Da ne tražim mrvice i ne pravim pitu od 💩.
Bravo 👏🏻

A dobro, treba imati razumevanja, pa zar ne reče RTS da su pre dve-tri nedelje radili u "do sada najtežim uslovima", dobro je da smo se i skrpili za odlazak u Bazel.

Već vidim saopštenje u ovom tonu sutra ujutru.

Koliko je 2021. (2020) godina bila LEGENDARNA govori da su njeni učesnici večeras održali čas harizme, pevanja, hitičnosti svim zemljama u oba polufinala.

Žali Bože Evrovizije, ali meni je pola pesama delovalo i zvučalo kao revijalni deo. Katastrofa na koje grane je takmičenje spalo. Još da pobedi Izrael i ja katanac stavljam na ovaj cirkus.
Takmičenje prolazi kroz ciklične procese. Realno ranih 2000tih, pa čak i ponekih kasnijih i ranih 2010tih je bilo teško sranje, a i u tim periodima je bilo odličnih godina.

Evo, recimo, šta je primetan proces koji je apsolutno divan je da skoro niko nije pevao na maternjim jezicima od 2014. do 2017., a sad u finalu 2/3 pesama i jače.

Tako da ono, muzički se nikad neće ugasiti, a politički moguće, ali to ne možemo znati.

Opet samo jedan komentar. Ovo sam rekao 28. februara, da ne prolazimo u finale. Nina je mozda cak bila i najlosije pevanje veceras, sto je steta, al i dalje ne bi prosla. Jednostavno otkad samo publika glasa u polufinalu, i ukoliko imas baladu ona mora da bude perfektna i muzicki i pevacki, scenski i rezijski ili da si Izrael ili Ukrajina. Zakljucak: Austrija je sigurni pobednik, i to apsolutno zasluzuje!!!

I samo da kazem, Austrija je delom nas predstavnik ko kaze da nismo u finalu! Uvek smo tu!

Back