Nije sve tako sivo
Ekspert
Pa nije. Provlačenje kroz iglene uši mi nije satisfakcija. Dvadeseto mesto mi nije satisfakcija. Da sam Hrvatica satisfakcija bi mi bila njihova Dora ove godine. Bila bih ponosna na izbor. Sad što su poslali Bośnjaka je druga stvar, i sistem koji koriste na dori. Ali da mogu da biram između stvarno dobrih i zaokruženih pesama eto to mi je ideal. Da ne tražim mrvice i ne pravim pitu odKako to misliš finale nije satisfakcija
Izbili ste nam oci prosle godine ko Aleksa oveMnogo vam nešto bodemo oči.![]()
Jednom je kraj morao doći, nažalost zalomilo se na Princu.komentar - Čak je i Nevena Božović prošla u finale, a ovaj nesretnik nije..![]()
Ja npra ko je glasao za Luksemburg? otkud oni u f.
Jaa ko je glasao za Luksemburg? otkud oni u f.
BravoPa nije. Provlačenje kroz iglene uši mi nije satisfakcija. Dvadeseto mesto mi nije satisfakcija. Da sam Hrvatica satisfakcija bi mi bila njihova Dora ove godine. Bila bih ponosna na izbor. Sad što su poslali Bośnjaka je druga stvar, i sistem koji koriste na dori. Ali da mogu da biram između stvarno dobrih i zaokruženih pesama eto to mi je ideal. Da ne tražim mrvice i ne pravim pitu od.
Najbolje se tek sprema, take it easyIzbili ste nam oci prosle godine ko Aleksa ove![]()
Takmičenje prolazi kroz ciklične procese. Realno ranih 2000tih, pa čak i ponekih kasnijih i ranih 2010tih je bilo teško sranje, a i u tim periodima je bilo odličnih godina.Koliko je 2021. (2020) godina bila LEGENDARNA govori da su njeni učesnici večeras održali čas harizme, pevanja, hitičnosti svim zemljama u oba polufinala.
Žali Bože Evrovizije, ali meni je pola pesama delovalo i zvučalo kao revijalni deo. Katastrofa na koje grane je takmičenje spalo. Još da pobedi Izrael i ja katanac stavljam na ovaj cirkus.
Banda odvratnaSkandal na Evroviziji: Politička poruka blokadera tokom nastupa srpskog predstavnika – “Krvave su vam ruke” upereno ka Srbiji! (VIDEO)
https://informer.rs/dzet-set/estrad...JL4VpZI8ImdayW7dYw_aem_iWgDroquqfy9eKuMtyK3Eg
Polako sa tim. Ko zna šta će biti do 2026.ПЗЕ укинути, Оливери дати отказ, Карлу интерно. Ако хоћемо финале.