ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Bože kako li je zemljama koje često ispadaju ili vežu neprolaske kad sam ja smoren prvim ispadanjem nakon 2017.
Ja se plasim da Ceska, Crna Gora, Gruzija i Azerbejdzan odustanu od takmicenja. I to na ovu bedu od broja koju sad imamo bi bila sahrana ESCu.

Ja se plasim da Ceska, Crna Gora, Gruzija i Azerbejdzan odustanu od takmicenja. I to na ovu bedu od broja koju sad imamo bi bila sahrana ESCu.
I ja mislim da će neke od tih da odu.
Azeri ili će pucati na pobjedu ili otići, Gruzija sa ovakvom političkom situacijom teško da će biti zagrijana za ESC, Crna Gora zavisi od finansija, Češka da odustane niko od Čeha ne bi ni primijetio

Nadomjestilo bi se to vraćanjem par zemalja. Možda Moldavija, Makedonija, Rumunija..

Azerbejdžan neće odustati sve dok je tu Jermenija.

Crna Gora je upitna.

Mene plasi koliko je kod nas ove godine Evrovizija neprimetna, vidim u okolini slabo i znaju da se trenutno odrzava, niti se nesto preterano gleda. Ne prica se o njoj, ne komentarise…podsetilo me na 2017. kad niko nije ni znao ko nas predstavlja na ESCu.

Taman ako Francuska pobedi, bio bi iduće godine jedan manje direktni finalista, znači samo da skrpe bar 15+15 polufinala i spasili su se. Šta će u godini nakon sledeće bolje da ne predviđam.

Možda se uvede da mogu i autonomije sa emiterima da učestvuju pa budu Škotska, Vels, Farska ostrva, Republika Srpska... :cool:
Romana na ESC 😍

Ne znam planira li Sjeverna Makedonija da se vrati uopšte, Bugarska i Rumunija neće, o Turskoj i Mađarskoj da ne pričamo. Moldavija mi je nesigurna, kao i Crna Gora. Češku mogu da vidim van takmičenja dogodine baš

Back