za sve postoji prvi put !!Pa ne znam koji pobednik je otvarao finale?![]()
HerreysPa ne znam koji pobednik je otvarao finale?![]()
Ja se plasim da Ceska, Crna Gora, Gruzija i Azerbejdzan odustanu od takmicenja. I to na ovu bedu od broja koju sad imamo bi bila sahrana ESCu.Bože kako li je zemljama koje često ispadaju ili vežu neprolaske kad sam ja smoren prvim ispadanjem nakon 2017.
?Razvalila bi ko ti na fscu
I ja mislim da će neke od tih da odu.Ja se plasim da Ceska, Crna Gora, Gruzija i Azerbejdzan odustanu od takmicenja. I to na ovu bedu od broja koju sad imamo bi bila sahrana ESCu.
Nadomjestilo bi se to vraćanjem par zemalja. Možda Moldavija, Makedonija, Rumunija..Ja se plasim da Ceska, Crna Gora, Gruzija i Azerbejdzan odustanu od takmicenja. I to na ovu bedu od broja koju sad imamo bi bila sahrana ESCu.
Ja se plasim da Ceska, Crna Gora, Gruzija i Azerbejdzan odustanu od takmicenja. I to na ovu bedu od broja koju sad imamo bi bila sahrana ESCu.
Moldavija i Rumunija... Meni djeluje da će obe pauzirati jošNadomjestilo bi se to vraćanjem par zemalja. Možda Moldavija, Makedonija, Rumunija..
Moguće i to, vjerovatno imaš i bolji uvid u stanje.Moldavija i Rumunija... Meni djeluje da će obe pauzirati još
Romana na ESCMožda se uvede da mogu i autonomije sa emiterima da učestvuju pa budu Škotska, Vels, Farska ostrva, Republika Srpska...![]()