Realno Albanija uzela pf, ako ne racunamo Ukrajinu. Zato su tako lose prosli kod zirija, malo smo se ukakili Ebu? Ali opet stavili ih da zatvore finale. Nista meni nije jasno, ukrstaju mi se teorije zavere.
Pa to i ja kazem, mnogo je lakse namestiti televote u ovim manjim zemljama, nema nikakve logike da to rade u najmnogoljudnijim. Izrael pokupio 12 i od Svedske, gde redovno imaju oko milion glasova publike. Tako da ti izgovori da Izrael kupuje glasove po meni nema nikakvog osnova.Од Биг 5, само италијанска публика није дала Израелу 12, него 8. Дакле, Немачка, Француска, Шпанија, УК. Ово су и најмногољудније земље Европе, без Русије. И значи Јевреји имају толико новца да покупују толико гласовау толиким земљама...
TugaSad i zvanično - Srbija je zauzela 14. mesto u polufinalu!
Baš sam razočaran. Očekivao sam minimum 13. mestoSad i zvanično - Srbija je zauzela 14. mesto u polufinalu!
A ja sam sve vreme mislio da su se jedva provukliLetonija 2. u polufinalu
A Austrija tek 5
Sta bi tek bilo da smo nastupali 2. a ne 15.Sad i zvanično - Srbija je zauzela 14. mesto u polufinalu!
Gori i od mučene Žižićke.Sta bi tek bilo da smo nastupali 2. a ne 15.![]()
8 san marinoOd koga li je dobila onda ostalih 17? Misterija prava.
Pa verovatno isto, ovo sto smo dobili bi nam verovatno uvek sledovaloSta bi tek bilo da smo nastupali 2. a ne 15.![]()
E zato je dobro što žiri postoji.Austrija tek peta u polufinalu, ovi rezultati su all over the place.