ESC 2025: Izbor foruma za najbolju pesmu

Ispali mi

1.pf
Hrvatska 2

2.pf
Izrael 6
Luksemburg 3

Meni ovogodišnja izraelska pesma slabija od prošlogodišnje za koju nemam nikakav problem da kažem da mi se dopala, bez obzira na celu situaciju sa njima. Tako da smatram da je ovu 0 od mene apsolutno zaslužila.

Iz drugog polufinala 8/10 kod mene, Australija i Litvanija (koje su mi takođe obe loše) prošle umesto Luksemburga koji je dobio 10 i Danske koja je dobila 2 poena.

@Denza_Sombor Može, samo napiši još nekoliko komentara na forumu, da skupiš 30, da se ispuni ta formalnost navedena u prvom postu teme.

Podsećam vas da imate još 5 dana za glasanje.

Svih 26 pesama su dobile poene, što je sjajno. :love: Glasajte i pomozite vašim favoritima da ostvare što bolji plasman.

Podsećam vas da imate još nešto manje od 2 dana da pošaljete vaše glasove za finale. Mogu da glasaju i oni koji nisu glasali u polufinalu.

Više od polovine zemalja je dobilo bar jednu 12-icu. Možda i preostali dobiju najvišu ocenu zahvaljujući vašim glasovima. Glasajte i doprrinesite izboru favorita foruma! :D

Ja nisam stigao ove godine da glasam, ali što bi Konatry rekla Bože zdravlja, sledeć godine ću. 😂

Doborodošli na proglašenje favorita foruma ovogodišnje Pesme Evrovizije!

Za početak, prigodan program za zagrevanje!

Back