ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Dobro, jedin je u BiH ovaj momak drugi po redu rekao da ce vjerovatno pratiti.
Svakako, bas je opsta nezainteresovanost.
Mi u skoli tamo u doba Zeljka, No Name i Marije znali sve pjesme.

U BiH izgleda niko🤒
Svaka cast za ovog gospodina u Srbiji:

ovi što ne prate kažu da prate da ispadnu upućeni, a ovi što prate im mrsko priznati pa kažu da ne prate 😌

mada realno ove godine ne prate ni jedni ni drugi, nisam do sad čuo osobu u zadnjih mesec i kusur da pominje evroviziju, samo jednog lika u firmi što je na pauzi za pušenje pevušio još uvek čuvam mesto kraj tebe

• Like
Reactions: FFM
Mislim da je organizacija Evrovizije dozivela peak u Istanbulu 2004. (ako se pita RTS, u BGu 2008) i da je posle toga rast komplikacija nesrazmerno nadjacao rast glamura. Sigurno je neka zemlja organizovala skoro pa perfektno, ali je generalno postalo preveliki zalogaj.

2000te su zlatno doba ESC na Balkanu pošto nam je bilo sveže i tek smo počeli da se takmičimo (kao nezavisne države i sve te male novonastale države su se međusobno poguravale da izbiju na vrh), sad kad učestvujemo već dugo nas smorilo, zasićenje. A i te komplikacije što kažeš definitivno utiču, al to od fazon 2014. kad su izviždali one male bliznakinje ruskinje pa nadalje.

(dobro bila je i gruzijska "We don't wanna Put In", al to na kraju ispalo kao izolovan "incident" pošto ljude bolelo uvo za Ruse tada lol)

Last edited:
Ja sam jos uvek u soku na sta lice razglednice i grafika. Pola showa je napravljeno uz pomoc AI a pola je odradjeno kako stvari stoje od nekih amatera. Srednjoskolac bi napravio lepse

Moldavija mi je haotična, verujem svakako da će dobro proći na tvt, ali nije mi ni blizu Grčke. Takva publika kupila karte za generalnu probu i tjt.

Finska mi deluje bas nebitno u ovom recapu :sneaky: Poljska mi je iznenadjenje, ne bi me cudilo da razvali kod zirija.

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back