ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Odgledah recape sa proba.
Meni je delovalo kao da je većina malo podbacila.
Hrvatska mi je delovala top, ako tako bude i preko TV šaljem glasove za njih.
Sve sam više siguran da je 9 finalista sigurno, a za deseto mesto se bore Portugal, Estonija, Crna Gora i San Marino.

Last edited:
Odlučio sam ne pogledati ništa od sinoćnje probe, jedino su mi iskočile razglednice i blago sam šokiran da u 2026. godini oni nama serviraju...ono. Bruka do neba

Шта знам, мени је 7. мјесто за Србију у пф реално. Има мамаца за публику а и за жири, и пар њих који ће проћи добро на оба поља и ту негдје дођемо до 6-7. мјеста, што је мени скроз океј.

Наравно, говорим без гледања наступа, више по пробама и самим пјесмама и концептима.

А Молдавија на #1 ми даје наду да могу да прођем тикет да Молдавија осваја твт у финалу 😂

• Like
Reactions: FFM
KAKO GLASATI IZ SRBIJE?

Tokom prvog polufinala i finala 70. Pesme Evrovizije, iz Srbije možete da glasate tako što ćete poslati SMS sa rednim brojem pesme na broj 1557 ili preko veb-sajta esc.vote.

Cena jedne poruke iz MTS mreže je 39,90 dinara, za Yettel 40,99 dinara, dol za A1, Globaltel i onlajn iznosi 39,48 dinara, uključujući PDV.

Sa jednog broja telefona, odnosno onlajn platforme, može se glasati najviše 10 puta. Glasanje u polufinalu traje oko 15 minuta nakon što sve pesme budu izvedene, dok u finalu traje duže, počinje pre prvog nastupa i završava se oko 40 minuta nakon što nastupi svih 25 finalista.

Iz Srbije ne možete da glasate za LAVINU.

ESC2026_HowToVoteFromSerbia.webp

Поређења ради, утисци публике након жири пробе прошле године

Украјина 13, а побиједила, СМ замало испао а Белгија јесте испала, Португал прошао, Сло испала исто

Nikad gora publika, sta je ono ljudi moji? Gde su zastave, oni ljudi se ne pomeraju, staticni skroz. Mrtvilo na sve strane.

Večeras nas čeka i kengur :love:

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

eurovision2338.webp
eurovision2304.webp

Ja ne znam šta je ljudima toliko wow oko Moldavije, bukvalno meni djeluje nastup kao random igranje i dernjava 🤣

Možda je baš poanta u tome da ništa nije wow i da ne mora uvijek biti wow u smislu kojekakvih skalamerija i čudesa na pozornici, nego je dovoljan taj neki feel good vajb i energija, a to se očigledno dešava s Moldavijom

Meni je pesma totalno nevažna i zapravo bih popi*deo da na PzE neko dođe sa sličnom navijačkom nabrajalicom, ali mogu da razumem zašto će ljude popaliti, više je do atmosfere, energije, otvara pf.

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back