ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Буквално то
Још ако се врате и Молдавија и Сјеверна Македонија...

Ma najjače što će da se vrate države koje su jelte napustile takmičenje iz "finansijskih razloga". Znači EBU spustio pretplatu nisu kao MTS 🤣

Negde sam pročitao da Severna Makedonija neće 2026. ali razmatraju povratak u 2027.

Najavljuje se povratak još jedne zemlje i biće navodno objavljeno za dve nedelje. Totalno sam isključen iz ESC sveta ali naletim na neku objavu i to

Nadam se da su se Rumuni sabrali, jer ako budu servirali nešto poput svog poslednjeg učešća, bolje da se ne vraćaju.

By the way, i meni deluje da dovlače zemlje koje su odustale kao osiguranje kad odluče da Izrael ostane i kad se ovi što su najavili povlačenje u tom slučaju i povuku. Klasični očajnički potezi.

Last edited:
Da, a možda i K*sovo pozovu, sada kada je zagustilo, ovo im je savršena prilika da se nametnu kao deo rešenja i sebi utabaju put za redovnog učesnika

Recimo, ali menja ih svojim aktivnim članicama, koje su i ranije učestvovale na Evroviziji, a ne Južnom Osetijom, Katalonijom, Kosovom i Metohijom itd. I može eventualno da pozove pridružene članice poput Kazahstana.

Back