Doctor Who
Ekspert
Jesi.I stvarno nisam nimalo pristrasan kada ovo kažem.
Jesi.I stvarno nisam nimalo pristrasan kada ovo kažem.
Aleksa, a na osnovu čega onda baziraš mišljenje da bi Princ prošao u finale da je glasao i žiri?Slažem se, ali ipak mislim da smo bi ubedljivo najpotcenjenija država u poslednjih 12 godina. I stvarno nisam nimalo pristrasan kada ovo kažem. Nema koji žanr nismo slali a uvek ignore od strane žirija. Niko ne može da me ubedi da glasaju fer i pošteno a ne politički. Imaju dozu prezira prema zemljama Balkana, prvenstveno prema nama, ali ni druge zemlje mnogo ne zaostaju.
Te godine CG je bila deo afere o namestanju ziri glasovaPrinc bi sa onim nastupom prosao kod zirija kao Valdana. Sa dobrim nastupom bi mozda zakacio top 10.
Kada govorim o našoj potcenjenosti govorim o finalnim rezultatima. Glasanje žirija u polufinalu i finalu nije za poređenje. Duplo manja konkurencija, samo određene zemlje glasaju i svega nekoliko zemalja ostaje bez poena.Aleksa, a na osnovu čega onda baziraš mišljenje da bi Princ prošao u finale da je glasao i žiri?
Zaista sam ubeđen da će prvi naredni kontakt Zemlje sa vanzemaljcima biti u vidu poziva EBU zainteresovanima da se pridruže takmičenju.