ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Ako nešto ima 100+ miliona fanova jako je logično da rasporda Arenu od 20 hiljada mesta, čak i ako 80 miliona bojkotuje.

Ta dvorana nema 20k mesta, ali ulaznica ima 4-5 puta više od toga jer se radi o 9 događaja. Naravno, kao i uvek, ovo je bio tek prvi talas prodaje.

Bojkot o više desetina miliona ni ne postoji. Evo koliko samo na forumu ima onih koji kao priželjkuju krah u svakom segmentu organizacije, a čini mi se da još niko nije odlučio da će bojkotovati Evroviziju i da je neće gledati u maju. Štaviše, redovno posećuju teme i prate aktuelnosti.

Ja lično sam odlučio da pratim nacionalne izbore jer mi opet nije svejedno hoće li pobijediti Izrael ili neka druga država koja možda bude imala kvalitetnu pjesmu dostojnu pobjede, za šta sumnjam da će Izrael imati, a ne vidim neku konkretnu svrhu individualnog bojkota osim ličnog neinteresovanja, a i sam se tjeram da slušam pjesme sa nacionalnih izbora lol

Bojkot o više desetina miliona ni ne postoji. Evo koliko samo na forumu ima onih koji kao priželjkuju krah u svakom segmentu organizacije, a čini mi se da još niko nije odlučio da će bojkotovati Evroviziju i da je neće gledati u maju. Štaviše, redovno posećuju teme i prate aktuelnosti.
Ja sam rekao da ću doneti odluku tamo negde posle završenih svih nacionalnih selekcija.

A tad će se nešto značajno promeniti? Sporadičnih slučajeva bojkota, jer se ljudima ne gleda iz ovog ili onog razloga, uvek može biti.

I ne zaboravite da je ovo forum fanova Pesme Evrovizije, a ne hejtera, kojih ima dovojno bez foruma i ESC društvenih mreža. Ok su povremene konstruktivne kritike, ali ne i mržnja i spamovanje kroz koje se priziva debakl na svim poljima. Više pozitivne energije neće škoditi.

Ja sam rekao da svakako pratim ESC, ali ako se namesti pobeda Izraela, onda se moja posvecenost ESCu ozbiljno dovodi u pitanje.

Back