ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Ništa revolucionarno, nije njena najbolja pesma, malo je i dated bgm, ali ovo je generika kakvu želim.

Izgleda da će Češka 8. 3. predstaviti kandidata.

Ali se čudim da još nikakvih vesti nema o Francuskoj. Oni obično nisu u League of Extraordinary Late Countrys.

Ne dopada mi se Australija, Delta ima gomilu boljih pesama. Klavirski deo mi je samo dobar kontrast, ostalo sve kao da je AI sklepano. Kontam da će biti visoko kod žirija, ali publika vrlo verovatno žestok flop.

Australija odlična, ništa nešto što nismo već čuli ali lepa balada, definitivno mislim da se vraćaju u finale.

Kod mene se lista potpuno istumbala ali sigurno će se promeniti još. Top 5 sam više sastavio od kombinacije pesama + nastupa jer su meni najbolje pesme bopovi ali mi nisu za sam vrh tabele.

1. 🇫🇮
2. 🇷🇸
3. 🇩🇰
4. 🇱🇹
5. 🇨🇾
6. 🇩🇪
7. 🇲🇪
8. 🇧🇬
9. 🇬🇷
10. 🇳🇴
11. 🇲🇩
12. 🇭🇷
13. 🇦🇺
14. 🇮🇹
15. 🇱🇺
16. 🇱🇻
17. 🇦🇱
18. 🇺🇦
19. 🇧🇪
20. 🇲🇹
21. 🇪🇪
22. 🇦🇹

Pa priča se tako, iskreno me ne bi čudilo da stvarno ide ona, sa svojim stilom u ovakvoj godini može lako da pobijedi

To je bila samo priča, a oni su svake godine sve bliži pobedi i rekoh mora da spremaju nešto veliko...

Meni je ovo toliko bland i neinspirativno, bukvalno ništa u ovoj pjesmi nema za šta mogu da se uhvatim i baš izdvojim. Realno ne zaslužuje finale, ali vjerovatno će proći.

Last edited:
Back