ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Ja usled PZE nedelje nista zivo nisam ispratio sta se desavalo po drugim selekcijama, bas sam u zaostatku

Definitivno pjesma za žiri, ali možda uživo nastupom može osvojit i dobar dio publike, vidjet ćemo 🙏

Meni pjesma osobno na prvu ništa posebno

Ne znam jel me osećaj vara, ali čini mi se da su ove godine više bejzik pesme nego obično i ocene fanova takođe zato što većina muzičara alternativnijeg zvuka i fanova sa istim afinitetima bojkotuje zbog jevreja 🥲

Danska i Finska TOP 2 na kladionicama. Za sada mislim da Danska ima veću šansu da pobijedi, ali nadam se da će se pojaviti barem još neko sa jakim paketom jer ne mogu da opet čitam komentare ljudi u maju kako su pobijedili "zbog Grenlanda". Ja nade polažem sada najviše u Češku. Francuska mi ne obećava, brate izabrali djevojku koja pjeva operu odmah nakon pobjede popere lol. Grčka mislim da već gubi momentum. Za sada rekao bih da Danska ima najviše šanse da pobijedi, a sve su prilike i da hoće.

Prošle godine je semi-final running order objavljen 27.marta. Znači skroz 20ak dana dobijamo i to😁 Verujem da ćemo nastupati 12.-15. po redu.

Moj top 10 trenutno. Zanimljivo, na prvu mi Cipar uopće nije sjeo, ali mi se sve više sviđa.
Albansku pjesmu nisam ni znao nego mi je iskočila kao prijedlog na Spotifyu. Ja ju planirao prijaviti na FSC, kada ono... Fejl. :geek:

WhatsApp Image 2026-03-03 at 15.00.13.webp

Moj top 10 trenutno. Zanimljivo, na prvu mi Cipar uopće nije sjeo, ali mi se sve više sviđa.
Albansku pjesmu nisam ni znao nego mi je iskočila kao prijedlog na Spotifyu. Ja ju planirao prijaviti na FSC, kada ono... Fejl. :geek:

View attachment 42278
Interesantno da je i kod mene ista situacija sa Kiprom. Na prvu me nije kupilo a sad mi je već ušlo u uši.

Back