ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Pola ovih izvođača su mi nepoznati, zanimljivo da Sanremo malo donese nešto novo sa njihove scene.

Nisu toliko slaba imena za standarde njihove scene, nego su ovde/internacionalno manje poznata. Možda nema toliko aktuelnih izvikanih zvezda na prvu, mada recimo Tommaso Paradiso ima na desetine miliona pregleda.

Maltene pola ovih učesnika je učestvovalo u Amadeusovom ciklusu od 2020-2024. (neki i u više navrata).

Mogao je Conti malo jače da lobira, s obzirom na to da mu je ovo poslednja godina, ali me i ne čudi, jer inače ne deluje da je bio posebno ushićen zbog toga što je umetnički direktor.

Last edited:
Pola ovih izvođača su mi nepoznati, zanimljivo da Sanremo malo donese nešto novo sa njihove scene.
Dosta ovih imena su poznata publici i bilo ih je na Sanremu, ali kao fileri. Pise se da je Karlo odradio bas slab posao sto se tice lobiranja i svakako je evidentan odlazak, nevezano za kvalitet pesama

#Amadeus2027

@dodo sad videh post, slazem se skroz

Neverovatno da kvalitet pesama / izvođača i organizacija velikog festivala kao Sanremo toliko zavisi od izvršnog direktora

Pošto nemamo još temu za Francusku...

Pariz 2027!!!!!!

Tresem seeeeeeeee

• Love
Reactions: FFM
Читам да се Украјина јавно противила гласању

Back