ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Norveška TV 2, piše o fenomenalnom rekordnom odzivu zainteresovanih za ulaznice za Evroviziju, usred aktuelne situacije i pojedinih bojkota. Kažu da brzo rasprodate karte nas snažno podsećaju na to šta predstavlja Evrovizija - radost, zajedništvo i zajednička islustva u vreme kada se to čini važnijim nego ikad. Evrovizijski fan iz Norveške, kog su intervjuisali, kaže da ga iznenađuje rekordan odziv, s obzirom na negativnu kampanju koja prati predstojeće takmičenje. Dodaje da su mnogi umorni od tog fokusa, i da veruju da su preduzeti dobri koraci kako bi se osiguralo da ove godine ne bude toliko politički.​

Izvor: TV2

ORF prenosi vest o ogromnom interesovanju za 70. Pesmu Evrovizije. Karte za finale su prodate za 14 minuta, a za oba polufinala za 20 minuta. Na proleće će biti dodatnih prilika da se nabave karte za predstojeće jubilarno takmičenje.

Izvršni producent domaćeg emitera, Michael Krön, kaže da ogromno interesovanje za svih 9 događaja, potvrđuje da Pesma Evrovizije nastavlja da povezuje ljude i posle sedam decenija. Dodaje da je to divno videti i da ih još više motiviše da pruže najbolji šou. Zahvalio se partneru oeticket.com na besprekornom funkcionisanju i dodao da se raduje što će proslaviti festival muzike i radosti sa fanovima iz celog sveta.​

Evo da se odmaknemo malo od mračenja, šuška se da bi dosta bivših ESC-ovaca moglo biti dio ovogodišnjeg Dansk Melodi Gran Prixa:

Sissal
Anja Nissen
Brinck
Jedan od likova iz onog benda 2016.
+ Saba kao autorica pjesme

Spominje se i Simone, nadam se da je riječ o Heart shaped hole Simone, taman 10 godina od tog njenog zadnjeg DMGP nastupa
Lolčina ako je istina za Sissal, ženo odmori jednu godinu. 😂 I mene najviše intrigira Simone ako je to ona, HSH je vrhunska pesma, a sećam se da je i 2013. imala finu pesmu i sassy nastup.

S obzirom da je Sissal uvela Dansku u finale posle dugi niz godina, neće se ona skoro odmoriti 🤣

Ali ako pesma bude obećavajuća, nemam ništa protiv. 🙂

Lolčina ako je istina za Sissal, ženo odmori jednu godinu. 😂 I mene najviše intrigira Simone ako je to ona, HSH je vrhunska pesma, a sećam se da je i 2013. imala finu pesmu i sassy nastup.
Kako sam se smorio kad sam vidio ono ništa od nastupa, mislio sam da može u top 5 u Stokholmu a likuša servirala Barbi princezu umjesto neki mračni Sia fazon

Pa dobra je prilika za Sissal za ovu godinu , jer će Danska ove godine sigurno imati dobar plasman, zbog političke situacije oko Grenlanda , pa bi mogla da popravi plasman od prošle godine , ukoliko pobedi na Dansk melodi grand priju -.-

Danska nova Ukrajina? Da se već sada kladim u njihovu pobjedu da zaradim pare?

Da li se neko od nas kladio na Esc ranije? Bas me zanimaju iskustva
Stavio bih nesto na pobedu Izraela ili Danske
Ili bar da ce Izrael u top3
Postaje mi zanimljivo😅

Brat i ja stavili 15 KM (7,5 evra) na pobjedu Izraela u tvt prošle godine, kvota bila 5,5. Najlakše zarađene pare bukvalno

Da li se neko od nas kladio na Esc ranije? Bas me zanimaju iskustva
Stavio bih nesto na pobedu Izraela ili Danske
Ili bar da ce Izrael u top3
Postaje mi zanimljivo😅
Ja sam prošle godine dobio oko 10 eura kladeći se da će Češka ispasti

Ja stavio pobedu Francuske i izgubio 🥲 a hteo sam ili nju ili Austriju.

Uglavnom mislim da moraš naše da čekaš, nije dozvoljeno da se kladi u stranim kladionicama online.

Back