ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Sve čekam da se otvori Australijska tema da mogu da hejtujem kako Bog zapoveda...

Ovo vam je tipična igra sa kladionicama. Da na Lavinu neko uplati za top 10 odmah bi se priča promenila. Ali ja tipujem na NQ kao Belgija 2024. Možda eventualno prođe zbog žirija, ali ovo su balade koje više nikoga ne oduševljavaju.

Dobro ne baš nikoga kad par strana unazad ima ljudi 😂 ali generalno vidim online da većina ljudi spominje "žiri će ovo nagraditi", znači ne sviđa se njima lično nego misle da će žiriju :LOL:

Sve čekam da se otvori Australijska tema da mogu da hejtujem kako Bog zapoveda...

Ovo vam je tipična igra sa kladionicama. Da na Lavinu neko uplati za top 10 odmah bi se priča promenila. Ali ja tipujem na NQ kao Belgija 2024. Možda eventualno prođe zbog žirija, ali ovo su balade koje više nikoga ne oduševljavaju.
Belgijska pesma je ispala te godine zbog ocajnog nastupa i vokala, videcemo kakvo ce stanje ovde biti

Meni je dobra, ništa inovativno, ali sviđa mi se.
A da će ih žiri nagraditi, to je jasno, nakon dva ispadanja za redom dolaze sa zvjezdetinom koja vrh pjeva + ima pjesmu kao pravljenu za njih, toeto

Napokon su se pokrenuli 😀

Azerbejdžan predstavlja pesmu i pevača u petak.

Češka i Švajcarska predstavljaju pesme i pevača (Češka) 11. 3. 2026.

Back