ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Stiže nam EUROVISION SONG CONTEST ASIA, po licenci EBU-a!
Otvorena je posebna tema na

Ne bi bilo loše da prva tri sa tog takmičenja nastupe na ESC makar revijalno. Šteta što je ASC propao već posle prve godine, mogli smo imati program cele godine sa nekim svetskim prvenstvom na kraju.

Interviziji se ovo neće svideti, zalaze im u teren :)

Da li je neko proveravao Eurovision Scoreboard od jutros? Kada sam ušao nista mi nije bilo jasno, pomislio sam da je bug neki. I onda shvatim da je prvi april hahahahaha. Nice move app 😆

Attachments

• Screenshot_20260401_124125_Scoreboard.webp
    Screenshot_20260401_124125_Scoreboard.webp
    157.3 KB · Views: 40
Kipar na 6. mestu, dobra fora 😂😂
Mislim oni su na 5 mesto bez prvoaprilske sale hahaha ali se slazem da je pesma i za mene precenjena. Mada Eurovision scoreboard je aplikacija koja je poznata da vise preferira girl bopove i oni su uvek kotirani jako na toj aplikaciji. Zenski izvodjaci takodje haha

Jel bi danas kao trebalo da bude objavljen redosled nastupanja?
Ako nije bio trol onda da. Obicno oko 4 popodne bude RO, tako da za jedno 2-3 sata. Sem ako je to bila totalna laz koja se vrti vec neko vreme na drustvenim mrezama da ce RO biti 2 aprila

Moja predpostavka za RO
1. Georgia
2. Moldava
3. Portugal
4. Finland
Reklame
5. Greece
6. Croatia
7. Sweden
8. Italiy
9. Estonia
10. Belgium
11. Agresori
Reklame
12. Lituania
13. San Marino
14. Serbia
15. Poland
16. Germany
17. Montenegro

Ma kako Gruziju i Moldaviju jednu do druge
Po meni Gruzija otvara, potom u to cuveno ''death slot'' drugo mesto idu ili Portugal ili Hrvatska. Ne vidim ko drugi moze na to mesto. Onda potom, prvi joke entry Grcka, pa posle toga kapiram Svedska. Sa joke entryja idemo na nesto ozbiljno. Na mestu broj pet ide Portugal/Hrvatska da malo smanje tempo, jer pod brojem 6 ide Moldavija sa bangerom. Onda pretpostavljam da ide prvi AQ Italija da malo smiri atmosferu pred zavrsni akt prvog dela polufinala Finska. Kapiram da ce Italija biti pre Finske, jer ce posle nje ici reklame, da bi mogle da postave one silne stolice i staging pred Finsku. Drugo polufinale vidim nekako Poljsku kako otvara. Sa Finske idemo na neku vrstu RNB-a. Potom Poljske idemo na neku mirniju atmosferu tipa Izrael. Pesma je na Francuskom tako da ce se lepo uklopiti medju silnim Engleskim pesmama. Pod brojem 10 vidim San Marino koji ce malo podici atmosferu sa onom disko pesmicom iz 90-ih i onda mozda sledimo mi sa RO 11 totalnim kontrastom...mracni gotik metal vajb. Estonija posle nas da malo umiri kezualce koji su u cudu WTF se desilo bilo :ROFLMAO: . Posle toga ide drugi AQ Nemacka sa girl bopom da malo vrati atmosferu na neki veci nivo. Poslednja 3 mesta mislim da su rezervisana za Belgiju, Litvaniju i Crna Gora na kraju. Nemam pojma. Raspisao sam se a mog biti totalno u krivu :ROFLMAO:

Cinjenica.
Volim. 🤣

Malo mi je glupo to izvlacenje u kojem dijelu pf nastupas prije objave pjesama i onda se zareda 8 bezveznih u istom dijelu polufinala
Jbg Picezo, da je Mirna otisla na Eurosong, ona bi sigurno zatvarala polufinale. Takvo remek delo moze samo ici na kraju. Verovatno bi fanovi potpisali peticiju da Omaja zatvara i drugo polufinale i tako ucini uslugu svima. Kakva bi to dominacija bila

Back