Posle, ne znam ni ja koliko godina, poraslo mi je predevrovizijsko raspolozenje. Ne samo zbog nasih metalaca koji su fantasticni i koji su me fascinirali uzivo (iako nisam za onakav nacin pevanja), nego zbog ostale ponude. Jos kada sam video delice proba, stekao sam utisak da su se skoro svi potrudili da im nastupi budu bas dobri. Ove godine imam skoro polovinu odlicnih pesama i vecinu ocekujem u finalu, a jako mali broj pesama koje su mi slabije, ali su mi podnosljive. Neki na probama su me zainteresovali i moguce je da ce se naci na visoj poziciji na mojoj listi.
Mislim da ce atmosfera u areni biti odlicna (cak mislim da nece Izrael imati uticaja, "malo" zvizduka...), bina je lepo upakovana, a publika je uz binu koliko mi se cini.
S obzirom da sam sutra slobodan (inace sam utorkom slobodan, ali sam sefu naglasio za utorak, da budem siguran) ispraticu nase polufinale i prilika da glasam. Moji glasovi idu San Marinu, Hrvatskoj i Crnoj Gori kao podrska, najverovatnije Svedskoj i mozda ostavim jedan glas za nekog ko me pozitivno iznenadi. Sto se tice SanMarina, oni su mi usli u TOP 5. Meni je ovo tako "kezulica", obozavam. I imam osecaj da je Senit dosla da se zabavi i pitala Boy George hoce li sa njom, pricajuci mu kakva je ludnica na Evroviziji. Kao da ih ne interesuju koji ce biti. Da li poslednji sa 0p ili pobedili. Svakako ce se isto zabavljati. Ono sto sam video od probe licno sam zadovoljan. Poznavajuci njega, on je uvek imao te usporene pokrete, lenje, a ona je energicna. Kakav ne spoj, ali mi se svejedno dopada.
Ima tu jos jako dobrih nastupa, neki skrivaju, ali svakako, ako bude neke prvde, niko ne bi trebao da pobedi ubedljivo. Ali tu je strah da Izrael ne pobedi, pa ce verovatno ziri da navuce veliki broj poena Finskoj (ocekuje se da ce dobiti dosta bodova od publike, a i favorit je) i moze da pokvari igru.
Sve u svemu, licno ocekujem da mi ovo bude jedna od najboljih Evrovizija u ovom veku.