ESC 2026 - Forumska kladionica

@Filhy Uglavnom bude jasno kome se odgovara, ako je među poslednjiim napisanim postovima. Ili ako se citira, da se ne ide na citat celog posta, već da se citira selektovani deo posta. Cilj je da izbegnemo dupliranje sadržaja i zbog preglednosti, a najviše zbog uštede prostora u bazi.

Pogodio 8/10

Letonija i Švajcarska mi ispale, prošle Malta i Norveška. Iskreno, jedino mi je žao Letonke i Eve Marije, njih dve su mogle komotno mada mi ne smeta Norveška u finalu. Malta mi je višak. Za Švajcarsku očekivano iako baš volim pesmu, prosto, ni nastup joj nije previše pomogao. Večeras su balade dominirale zato nisu prošle sve balade, malo je bilo monotono.

8/10 jbg, bio sam pristrasan u vezi Letonije, dok mi je za Jermeniju delovalo da će biti dobar tvt bait, ali pojela ga Dara verovatno.

8/10 čini mi se, prošli Norveška i Cipar, ja sam stavio Latviju i Luksemburg(dan nakon sam se zapitao zašto sam uopće stavio Lux haha)

U oba polufinala 9/10

U 1. pf-u stavio Portugal umesto Belgije, a u 2. pf-u stavio Švajcarsku umesto Norveške

Ja tek sad vidim da sam greskom ostavio 11 zemalja za finale za drugo pf pa mi se verovatno cela kladionica ponistava😮‍💨

Čini se da se niko nije kladio na Bugarsku ovdje. Kad malo skontaš Bangaranga je ženska verzija nastavka priče Rim Tim Tagi Dim. Gledaš nastup i paket i pitam se,Marko pa nije ti ovo iznenađenje!Bravo Bugari. Srbiju sam stavio 18.mjesto i skoro pogodih. Takođe bravo Lavina, Lelek i Alicja. Bravo Balkan

Ja ovaj deo sa pogađanjem tačnih plasmana, pobednika i ko će biti najbolji po grupacijama fejlovao žestoko.

I pritom nisam dobio ni jednu stvarnu kladionicu (očekivano).
Srbija top 5
Srbija top 10
Srbija najbolja sa Balkana
Pobeda Finske
Pobeda Ukrajine u drugom polufinalu

Ja sam pogodio tu i tamo, ali toliko je neizvesno bilo da mi je i jasno. Ko je mogao da predvidi sve ovo 😄

ESC 2026 - Forumska kladionica
Back