ESC 2026: Polufinale i finale

Pitao sam se je l moze kod nas neko drugi da pročita glasove sem Dragane Kosjerine i Kristine Radenković. Skoro svi stalno nekog drugog stave , samo mi vrtimo isto , jer su gospodje hvala Bogu najbitnije na RTS . Ta antipaticna Radenkovićka se morala čak i Konstrakti ugurati na pozornicu , a za njena ostala angažovanja na RTS neću ni da komentarisem.

Pa evo, RTS raspisao konkurs za nova TV lica, valjda će se pojaviti neko mlađi i svežiji, pa da ove dve imaju priliku da sjašu.

Fanovi su obično u fazonu, kad će više da pomere Dušku Vučinić sa mesta komentatora Evrovizije!? 😁

Ali samo kad pomislim da će na njeno mesto gotovo sigurno da se ugura Kristina Radenković, ježim se... onda mi em' bude loše em' molim Boga da Duška što duže ostane. 🙌

Ja jednostavno, Kristinu Radenković ali baš nikako ne mogu da svarim sa njenim komentarima a verujem ni većina fanova. Na Dušku se već nekako navikao i to je ona. No' kroz par godina ovaj scenario sa Kristinom će nas zadesiti siguran sam, na moju žalost.

Bože pomislio sam da je ovo AI čuj Sindi komentariše Evroviziju, kakav sudar univerzuma

Rachel McAdams snima film u Beogradu i zamislite naleti na Duškin prenos večeras, dobiće inspiraciju za ulogu, a u pitanju je triler lol

Pa neobična je esc sezona
Manje država, manje hitova, delimično neizvestan pobednik...

Stigao je i taj dan. Mentalno sam spreman za i očekujem pobjedu Finske, tako da neću biti razočaran večeras u smislu da se nadam nekom drugom rezultatu, ispadanje Latvije je baš ubilo hajp kod mene za finale. :/ Ne bih bio zadovoljan Liekinheitinom kao pobjednikom, ali opet preferiram to pored grčke i australske pjesme. Glasaću za Rumuniju i Bugarsku.

Generalno ova godina je bila osrednja za mene. Bilo je dobrih pjesama, ali nisam zadovoljan ponudom od ovih favorita za pobjedu, više su mi se istakle ove ostale pjesme koje nisu bile istaknute kao favorit.
Mene srce boli za Letoniju pošto je stvarno vokalno bila maestralna.

Letonija/Švajcarska/Portugal/Crna Gora - Ovo su neke zemlje koje bih voleo da su u finale ušle.

Imam osećaj da će na kraju Moldavija da prođe bolje od Grčke kada je televote u pitanju. Isto kao prošle godine KAJ i Tommy Cash! Na svakom pollu KAJ bio broj jedan i na kraju ih Tommy otkine sa televotingom

ESC 2026: Polufinale i finale
Back