Biće. Ranije smo kretali pre Evrovizije i završavali nekoliko dana posle finala, a sad ćemo posle Evrovizije, jer nisam mogao stići da otvorim te teme, bio sam prezauzet, pa biće u skorije vreme, u ovom mesecu.@Miloš hoće li biti izbor za Miss i Mistera ove godine? Kao da mi se čini da je prošlih godina to bilo do samog šoua
Rekao je Miloš biće na leto, pitao sam i za to. Nadam se da će biti i za PZE26Ebes to, kad spasavamo favorite![]()
Po 16752882 put, Teya Dora je dobila 3 poena (svakako malo ali je dobila nešto). Mogli su lako da joj daju 0. Balkanika je jedina dobila 0 od Hrv.Bukvalno hrvatski žiri je dao nulu Teya Dori, ne znam zašto ne bi i srpski dao ovoj hrvatskoj pjesmi. Malo se prevelika drama pravi oko svega toga.
I Bebi Dol je lepša od nje.Najjači mi moj dragi koji je prvi put video Dušku kako izgleda pa je promomentarisao da je sva uska ko špageta.
Balkaniku su stavili na 21. mesto, nijednom članu nismo bili ni u top 10, a jedan je stavio na 23. Nije da samo srpski žiri zabrlja.Po 16752882 put, Teya Dora je dobila 3 poena (svakako malo ali je dobila nešto). Mogli su lako da joj daju 0. Balkanika je jedina dobila 0 od Hrv.