tek sad sam stigao da vas citam, vratio sam se kuci u ponedeljak uvece i idalje procesuiram celu proslu nedelju, ziri finale gledao iz arene, live finale iz evrosela i bukvalno 2 savrsena dogadjaja koja mogu da se ostvare nekom esc fanu, bilo je prelepo u Becu i nezaboravno iskustvo

u toku ziri finala nakon nastupa Bugarske okrenuo sam se prema drugu i vrisnuo SOFIJA 2027, bio je bas dobar nastup ali naravno da nisam mislio da moze ikad da se dogodi, LUDILO

sigurno najvece iznenadjenje ikada, ne znam kad me je poslednji put ovoliko iznenadio pobednik, na dan finala u subotu Australija, Bugarska i Finska su mi imale najvece winner vibes, ali opet, ko je mislio da ce Bugarska uzeti ziri???
sve u svemu, srecan sam zbog Bugarske, nakon live nastupa mi je presla sa 12og na 6. mesto na listi, jako sam tuzan zbog mojih Finaca, setice se mozda neko da sam napisao u finskoj temi u martu jos da Finska nece pobediti jer moji favoriti nikad ne pobedjuju

nego vise mi je tuzno sto nisu ni u top 5, ali sta je tu je, ponosan sam na njih svakako
sa pozitivne strane TOLIKO MI JE DRAGO ZA CHOKARICU

iskreno mozda i najbolji staging godine ako mene pitate, meni licno omiljeni entry nakon Finske, nakon gledanja finala, toliko mi je drago sto je bila u top 3, da je ziri iole normalan mogli smo da gledamo split screen rumunije i bugarske, ali dobro, mozda je bolje ovako jer bih se mozda smorio da je Rumunija izgubila, a ovako smo pobedili zlo hahaha
sto se tice nas, nazalost, ocekivano, bukvalno sam rekao 50 i nesto poena od tv pre nego sto su proglasili, jednostavno nije bilo hajpa za nas, koliko smo se nadali, ali to ne menja cinjenicu da boljeg predstavnika nismo mogli imati, najdivniji momci, nas najbolji esc nastup ikada, steta sto nije makar neko 14/15 mesto, ali oni su zaista dali sve od sebe, pesma jednostavno nije za siroke mase i retko ko je razumeo, neka to bude hidden serbian gem, dajemo primer zemljama kad je u pitanju unikatnost i iskrenost
sto se tice sledece godine, zelim da saljemo Teu Tairovic ili Micy P, pa kud puklo!!