Ana_handlevision
Ekspert
Kazu Delta bila malo sejki na par momenata, Luka kazu da je bio savrsen, Nan nikad bolji i emotivniji
Bože kad se sjetim drug i ja slušamo žiri probu i strijepimo za onaj ton i kad je izvukla mi pišemo TO POGODILA JE IDEMOOOVolim što je bio savršen na probi za žiri, kao Sanja Vučić 2016. koja je za žiri otpevala nikad bolje. Vrv ih čeka aličan broj bodova![]()
Joj ali ja sam pratio neki strim gde se čuo zvuk i kad sam čuo kako ga je savršeno zakucala ja skočio sa kreveta, počeo da se tresem od sreće (bukvalno onaj gif Miljane Kulić kad se trese dok pije vodu hahah), bože kakva sam naivna deluluša bioBože kad se sjetim drug i ja slušamo žiri probu i strijepimo za onaj ton i kad je izvukla mi pišemo TO POGODILA JE IDEMOOO
sutradan: 40p žirija![]()
I svake godine priča da će Finska da pobedi. Hoće li konačno ubosti?gabe je atention whore tako da budite oprezni kada on nekog hvali ili kritikuje. Prošle godine je pljuvao po Austriji ko nezdrav.
Mora da su je sabotirali zbog FinskeIzgleda da je Delta malo kiksnula na probi aaaaaa ovo se i Slimanu desilo pa je izgubio masu poena sigurno zbog toga
Ja i dalje imam teoriju da je Francuska sabotirana onomad da bi Švica lakše pobijedilaMora da su je sabotirali zbog Finske
Izgleda da je Delta malo kiksnula na probi aaaaaa ovo se i Slimanu desilo pa je izgubio masu poena sigurno zbog toga
Delta jeste na jednom mesto kod klavira sitno nešto zeznula, ali svejedno je dobila ogroman aplauz.
Naši su sad bili bolji nego u polufinalu, stabilnije. Sad se lepo čulo "srušiću sveeee".