Donald
Ekspert
DaJel to Švica doživjela sudbinu Albine, ušla u top 10 i po žiriju i po publici i ispala u pf
Jos gore, bila 9. i po publici i po ziriju
DaJel to Švica doživjela sudbinu Albine, ušla u top 10 i po žiriju i po publici i ispala u pf
Auuu sad poredim i ne verujem on preko 100 poena od zirija i samo 19 tvt za ceo jajajajajaj refren - bas bas su nas podceniliBukvalno svaki clan zirija koji je rangirao Norvesku iznad nas treba u najmanju ruku da se zapita sta nije u redu s njim, a onda, boze zdravlje, da potrazi strucnu ponoc.
Može al da bude isti pobednikJa imam ideju..
Ajde da se ponavlja finale
I da kažem koliko sam srećan što je zlo od švedske konačno završilo tamo gde joj je svih ovih godina i bilo mesto - na desnoj strani tabele![]()
Zbog ovih prvih je i vraćen xD .. ali kao da su predosetili da će toliko biti kuvani da im je i žiri bio potrebanI koja je sada poenta vracanja zirija u pf? Da se spasu Svedska i Belgija, a izbace Estonija i Svajcarska?
Pa poenta žirija je oduvek bila ta. Zaista fascinantna mi je opsesija žirija prema Švedskoj i ordure bizarre Belgiji. Za proučavanje.I koja je sada poenta vracanja zirija u pf? Da se spasu Svedska i Belgija, a izbace Estonija i Svajcarska?
Možda sledeće godine možemo očekivati mnogo više bopova sada sa ovom pobedom Dare. Mada Evropa glasa kako jok dune! Ne bi me čudilo da sledeće godine pobedi opet neka fora sa operom ili tako nešto. Francuska je pukla ove godine jer je pesma bila plastična! Nije mogla pod ruku sa Nemom i JJ-omMislim da se desio totalni reset Eurosonga ovom pobjedom Bugarske i da će to podstaći brojne promjene kod zemalja u samom pristupu šta misle da može pobijediti. Nadam se da počinje era kada je svaki pobjednik suprotnost na onog od prošle godine i da će svake godine pobjeđivati nešto drugačije. Isto mislim da sada sa Grčkom prestaje i trend koji traje još od Kaarije. Tek ćemo diskutovati o rezultatima, ali u svakom slučaju mislim da se ovako nešto trebalo desiti i baš sam sretan.