ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Za divno cudo, meni se dopada jedan joke entry. Cak mogu da kazem da mi je najbolji u istoriji Evrovizije u tom nekom zanru. Muzika mi se dopada, nije losa pesma, on mi nije iritantan, a nastup mi je cak dopadljiv. Sasvim zadovoljavajuce sve u svemu. A kakva je ostala konkurencija, bice mi lagano u TOP 10, a mozda se i ugura u TOP 5. A to govori koliko su mi generalno slabe pesme, jer ovako nesto u TOP 10 da mi se nadje je bilo nezamislivo.

Тотална инспирација у раду групе Little Big. Дакако лошија варијанта. Шта знам, океј ми је, није лоше али није ни нешто савршено

Pa, s obzirom da se Little Big nažalost nije desio, nema čega da se boji

4′33″ (tišina u sviranju uz slušanje ambijentalnog zvuka okoline, delo eksperimentalnog kompozitora Džona Kejdža)

Тренутно ми дјелује као побједник публике у финалу (ако изузмемо Јувал)

Onaj kome ovaj može da bude pobednik nema pravo da zucne niti da komentariše negativno bilo koju drugu pesmu.
Majstić, ne mislim na tebe, nego generalno, da me ne shvatiš pogrešno. :ROFLMAO:

Хахаха све ок 😄
Мени није побједник али ми јесте у топ 5... и није ме срамота рећ 😂
видим да га и Констра спомиње на сторијима и прати ган

Ovo će se nekako uspeti ugurati u moj top 15 i to sa poslednjeg mesta

Ne izlazi mi iz glave

Ocekujem jaci i televote i ziri. Ali da, mozda se poeni tako rasporede da zavrsi sedmi.

Pa Moldavija je imala 240 poena publike, kud jači od toga. Nemojte me plašiti 😭

Не знам да ли ће ове године опет бити неколико 300+ од публике, тешко. Не би било ни прошле године да нису саботирали Јоста!!!

Тако да Шведска, Естонија и Израел 250+

Back