ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Ne vidim kako Estonija ispadne jednino da nastup da unisti da izvodi budalu na scceni al nema teorije .

Ne da Tommy neće ispasti nego će se uz Izrael, Austriju, Finsku i Maltu boriti za top 3 u polufinalu.

• Like
Reactions: FFM
Uf, ja sam bio ubeđen da je on sa nama u polufinalu. 😂
Onda mu je još lakše, tamo ima samo Ukrajinu i Švedsku.

Nastup će izgleda biti isti fazon kao i spot, kažu da rade stalno da usavrše svaki momenat, možda bude holograma, jedan tamni, jedan svijetli Tomi 😂

Vidim da na IG ima masa viralnih klipova na ruskom uz ovu pjesmu, pokidaće tvt, ne bi me čudilo da na kraju bude i iznad Švedske

Nastup će izgleda biti isti fazon kao i spot, kažu da rade stalno da usavrše svaki momenat, možda bude holograma, jedan tamni, jedan svijetli Tomi 😂

A bukvalno sam se tome nadala, da za nastup idu nešto na foru spota, ono sa nacionalnog izbora je čist promašaj. Plus antipatični plesači koji ne pomažu.

Рођаку сам пустио рекапитулацију од по 30 секунди свих пјесама, на прву му се свидјеле само Естонија, Шведска и Сан Марино, а и Холандија му је ок

Такве реакције очекујем и од генералне публике

Ja ovu pesmu slusam par puta nedeljno sigurno. Ne bi me cudilo da bude ubedljivi pobednik publike kao Karija i Bebi Lazanja.

Ред је да победи и овакав тип песме, посебно након две године саботаже истих

Ako ova pesma nekim slučajem pobedi kod publike onda mislim da EBU treba da razmotri opciju ukidanja pevanja uživo na Evroviziji i da prosto svi izvođači nastupaju uz plejbek. Pesma u studijskoj verziji je prosek i tipičan gen Z brainrot, ali mi je uživo potpuno neslušljiva. On zvuči kao da je u gasnoj komori, bori se za svaki dah.

Back