ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Diskutabilni su svakako, ali ovakav šund i antitalenat nagraditi bilo kakvim poenima bio bi kriminal.

Nagradiće nažalost. Ne očekujem da će Tommy dobiti manje od 70/80 poena žirija, u zbiru sa 200+ od publike ide lagano u top 5.

Ipak se nadam da nekim čudom to neće da se dogodi. To je uvreda i šamar svakom učesniku koji poseduje makar neki muzički kvalitet... Upravo zbog ovakvih pojava ESC svake godine tone sve dublje.

Ja očekujem neki Trenuletul rezultat na kraju. Mene ovo vozi tako da mi ne bi smetalo da završi visoko 😄

Aman ljudi, kad ćete se pomiriti s time da žiri nije tu (i ne treba da bude) samo da bi uvaljivao dvanaestice za vanredna vokaliziranja? 🥹 Imaju oni više kriterija, a po nekima sve pjesme zaslužuju makar neke poene, pa i Estonija. Ima nešto i do hitičnosti/viralnosti i tog nekog momentuma na sceni.

Ma to svakako.
Kao što rekoh ranije, očekujem slične bodove kao i za Joosta od žirija, 50-60p a konačni plasman će zavisiti od toga kako ovi koji budu više od njega kod žirija prođu kod publike

Imaju oni više kriterija, a po nekima sve pjesme zaslužuju makar neke poene, pa i Estonija. Ima nešto i do hitičnosti/viralnosti i tog nekog momentuma na sceni.
Gde li je bila ta hitičnost i viralnost kada su ocenjivali Konstraktu i Uraganke?

Aman ljudi, kad ćete se pomiriti s time da žiri nije tu (i ne treba da bude) samo da bi uvaljivao dvanaestice za vanredna vokaliziranja? 🥹 Imaju oni više kriterija, a po nekima sve pjesme zaslužuju makar neke poene, pa i Estonija. Ima nešto i do hitičnosti/viralnosti i tog nekog momentuma na sceni.
Npr. Kad su Konstrakti koja je imala vanserijski nastup i poruku udelili sicu 🧐

Pa eto, tako se desi. Al to je isto još jedan primjer - Konstrakta s pjesmom u kojoj nije pokazala nit je trebala pokazati neki wow vokal bila 11. kod žirija, a tipa Sanja 2016. s vokalčinom bila žiriju na dnu. Znači, bitno je sve, a to što žiri generalno glasa kako glasa, to je već drugi problem.

Kad smo kod Konstre, njoj je Tommy jedan od favorita, tako da, da je ona žiri, stavila bi ga u top 5, kao i Let 3 onomad.

Прејак ми је овај моменат са плесачицом на сцени 😂

Konstrakta je skroz ok prosla kod zirija, 11. mesto i oko 80 bodova, ne znam sta su ljudi ocekivali tad.

Meni je to sa plesačicom baš loš momenat. Ceo nastup je u suštini bezvezan.

Konstrakta je skroz ok prosla kod zirija, 11. mesto i oko 80 bodova, ne znam sta su ljudi ocekivali tad.
У суштини, жири те године јесте гласао више за квалитетне вокалне изведбе, па онда и не чуди што је Констра била 'тек' 11. Мада је на креативност требало да буде бар 10, али свакако, није утицало на коначни пласман

Песму обожавам, али је наступ вечерас био катастрофа. Певање је сувишно и коментарисати. Најбољи део авион кад крене да ђуска.

На моменте сам мислио да ће да испадне

Кад су га приказали два пута, реко, ако не прође из треће, богами...

Али мени је било забавно, поготово са 'плесачицом'

Ne znam zasto ljudi ovde komentarisu vokal, potpuno je nebitan vokal za ovu pesmu. Meni je bio zabavan i catchy, ne koliko Svedska ali dovoljno za finale.

Back