ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Očekivano zabavan nastup. Mom ocu je ovo favorit, kako rekoh, kaže da ne pamti da je skoro čuo ovako dobru pesmu na ESC-u :ROFLMAO:

Ošuriće televoting načisto u subotu, tu dileme nema. Videćemo za koje će mesto to biti dovoljno. Top 10 siguran, moguć i top 5.

Bože me oprosti, ovo kod nas u trendingu... Poeni u najavi 🙄🙄🙄

Sve jedan kežualac koji mi se javljao da pričamo o prvom polufinalu mi rekao da zna Tomija od ranije, ne mogu ni da zamislim koliko je lik para spucao na reklame po socijalnim mrežama kad je i drugaricina baba iz Ruskog Krstura čula pesmu na Instagramu

Неки дан сам видио да на Инсти има скоро 30 хиљада објава уз пјесму, колико ли је ту само милиона и милиона прегледа и преслушавања било

Исто су ми неки рекли како за њега и пјесму знају од раније и да им је прејака пјесма

Ja sam se iznenadio kada je koleginica, koja nije čak ni zaluđena Evrovizijom, pustila ovu pesmu pre nekih mesec dana.

Не знам да ли се толико и морао цимати, пјесма је стварно заразна и забавна и не чуди ме што је вирална

Pa nekako mi je ta viralnost potpuno neprirodna kad je ljudima koji ne prate ESC svaki drugi reel na instagramu sponsored content by Tommy Cash 😂

Ja sam se začudio da je on zapravo poznata ličnost kod nekih kežualaca, znaju za njega od ranije i kao iznenađeni da je on na Evroviziji. I jedino sam o njemu čuo komentare nakon polufinala.

Ja sam se začudio da je on zapravo poznata ličnost kod nekih kežualaca, znaju za njega od ranije i kao iznenađeni da je on na Evroviziji. I jedino sam o njemu čuo komentare nakon polufinala.
na osnovu čega ga znaju?

Tipujem na agresivni marketing

Znam da je Tomi imao neke pesme ranije ali van ESC konteksta ja njega lično nikad video i čuo, pa mi je nejasno kako ljudi koji nisu fanovi znaju za njega

S obzirom na izostanak ExYu u finalu, vrlo je verovatno da ce Estonija ove godine dobiti 12 poena od Srbije u TVT, rekao bih.

Jos ga je i N1 objavio danas u kontekstu pumpanja tj. one poruke na sakou. :D Tako da i na konto toga je sigurno privukao paznju.

Ajde, pa nek' ovo bude pocetak nove ere u odnosima Srbije i Estonije na ESC, dosad se bas nismo mirisali (mada vise oni nas nisu).

Možda Grčkoj, ko zna. Baš sam lijepe komentare čitao od naših ljudi

• Like
Reactions: FFM
Ja mislim da su kandidati Svedska, Estonija, eventualno Austrija ako Duska naglasi da je pesmu pisala SRPKINJA Teodora Spiric. :LOL:

Moguce i Francuska, s obzirom da balade na francuskom generalno veoma prijaju nasoj publici.

Grcka ce isto sigurno dobiti poene od nas ali sumnjam da ce biti 12.

I ja mislim da će dosta naših ljudi onako u srcu da padne na Grčku, ali da će je u našem tvt u finalu prestići i Švedska, i Estonija, možda i Crna Gora. A ni Maltu ne bih isključio u nekom top 5-6, to je jedini blago orijentalni ženski bop ove godine, a mislim da to uvek solidno prođe na našem tvt.
Još kad se Izrael umeša, mislim da možemo da nabacamo neki top 6-7 srpske publike u finalu, ali nisam pametan za redosled.

• Like
Reactions: FFM
Back