ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

I ja najviše gledam ovaj nastup ne čudi me sto je u trendingu Srbije . I pesma mi je simpa.

Ne verujem da će Grčka dobiti 12. Srbi se njima ulizuju na društvenim mrežama u realnom životu nikog nije briga za njih.

I ja mislim da će dosta naših ljudi onako u srcu da padne na Grčku, ali da će je u našem tvt u finalu prestići i Švedska, i Estonija, možda i Crna Gora. A ni Maltu ne bih isključio u nekom top 5-6, to je jedini blago orijentalni ženski bop ove godine, a mislim da to uvek solidno prođe na našem tvt.
Još kad se Izrael umeša, mislim da možemo da nabacamo neki top 6-7 srpske publike u finalu, ali nisam pametan za redosled.

Hmm nisam siguran za Izrael, prosle godine je Srbija bila jedna od retkih zemalja koja ih skoro pa potpuno izignorisala (svega tri poena smo im dali, samo su im 3 zemlje dale manje od toga), a deluje mi da je masinerija prosle godine bila vise upregnuta nego ove. Mada nikad se ne zna.

I ja najviše gledam ovaj nastup ne čudi me sto je u trendingu Srbije . I pesma mi je simpa.

Ne verujem da će Grčka dobiti 12. Srbi se njima ulizuju na društvenim mrežama u realnom životu nikog nije briga za njih.
Grčka nam je bila top 3 prošle godine, jedino Srbiji i Kipru je bila u top 3

Što se Austrije tiče, narod se nije pretrgao da glasa za tu istu Srpkinju Teyu 2023, mada i ta 3p od publike je dobila za to, baš su flopnule nenormalno kod gledalaca u finalu, tako da neće samo zato glasati za JJ

Hmm nisam siguran za Izrael, prosle godine je Srbija bila jedna od retkih zemalja koja ih skoro pa potpuno izignorisala (svega tri poena smo im dali, samo su im 3 zemlje dale manje od toga), a deluje mi da je masinerija prosle godine bila vise upregnuta nego ove. Mada nikad se ne zna.
Da, ni ne mislim da će nam biti u nekom vrhu, al nekih 3 poena opet, ili možda 4-5 (jeste im verovatno u odnosu na prošlu godinu malo slabije angažovanje, ali malo je i slabija ponuda pesama ove godine, a i sentiment protiv njih je tu ali mi ne deluje jednako jak kao prošle godine).
Tu negde vidim i Maltu koju pomenuh, ne mogu svi u top 5 naravno, u njemu vidim Švedsku, Estoniju, Grčku, Crnu Goru, Francusku, Austriju (ne preko Teye nego na efekat nastupa), 5 od ovih 6, u nekom već redosledu.

Estonija mislim da kod relativno mlađih lokalaca super prolazi, kao vidi ga car, troluje ESC, itd.

Grčka nam je bila top 3 prošle godine, jedino Srbiji i Kipru je bila u top 3

Što se Austrije tiče, narod se nije pretrgao da glasa za tu istu Srpkinju Teyu 2023, mada i ta 3p od publike je dobila za to, baš su flopnule nenormalno kod gledalaca u finalu, tako da neće samo zato glasati za JJ

Grcka je dosadna tipicna ''Middle Eestern'' pojava iako Grci mrze Balkan i Bliski Istok i sebe nazivaju blizancima Italijana.
Pritom će ta Grčka dati mnogo više poena Albaniji nego Srbiji (ako prođe) kao uvek što radi tradicionalno. Sećam se da je grčki žiri žiri dao 12 Roneli u polufinalu a 0 Konstrakti u finalu.

Srbija će glasati za nešto veselo poput Estonije i onda za neku dosadu možda Francusku.

Ne podržavam Izrael niti volim ovogodišnju njihovu pesmu, ali drago mi je da su se isprečili ispred pobede Estonije i ove smejurije od pesme na tvt... Sad ko je moralni pobednik to je već druga stvar

Pa on bi mozda i pobedio da je Bjorkman rotirao njegov i svedski redni broj nastupa 🤣

Back