ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Drago mi je što je raspored bodova bio takav da žiri ipak nije mnogo naštetio realnom pobjedniku publike po pitanju konačnog plasmana. I dalje mi je genijalno što je toliko bodova od žirija dobio, skoro duplo više nego što sam očekivao 😀

Eto, žiri ne sabotira uvek (moralne) favorite publike. I ove i prošle godine su im dali i više nego što bi možda inače, da nisu bili svesni kako se ko kotira.

• Like
Reactions: FFM
Drago mi je što je raspored bodova bio takav da žiri ipak nije mnogo naštetio realnom pobjedniku publike po pitanju konačnog plasmana. I dalje mi je genijalno što je toliko bodova od žirija dobio, skoro duplo više nego što sam očekivao 😀
U principu, u trci za pobedu, Tomija je ,,prodala” publika, jer kod zirija vise od ovog jednostavno nije moglo

Ма добро, једино да је имао 330+ од публике, али није био баш убједљив као Карија да би се удаљио од свих толико

Nije ga niko prodao. S obzirom na paket koji je ponudio, dobio je u suštini maksimum. I dalje mi nije jasno što se potencira da mora da pobedi najveći hit sa izdanja (u ovom slučaju drugoplasirani kod publike), a hteli bi da žiri bude samo korektivni faktor i to onakav kakav se priželjkuje, bez ijednog iznenađenja.

Meni ne bi smetalo da je Tommy pobedio, ali nije da je nepravedno ispustio pobedu. Možda je mogao do drugog mesta, da su drugačije okolnosti.

Ма добро, једино да је имао 330+ од публике, али није био баш убједљив као Карија да би се удаљио од свих толико

Pa to, to je cifra koja nije toliko nedostizna, a godina je bila nesto slabija plus su se poeni razlili, a cini mi se da viralnost nije u dovoljnoj meri konvertovana u poene. Pesma i nije toliko ,,in your face” kao RTTD i CCC.

Pa to, to je cifra koja nije toliko nedostizna, a godina je bila nesto slabija plus su se poeni razlili, a cini mi se da viralnost nije u dovoljnoj meri konvertovana u poene. Pesma i nije toliko ,,in your face” kao RTTD i CCC.
Не могу а да се не питам како би Еуропапа прошао прошле године а и ове да се такмичио 😭

Надам се да Евровизија више неће видети овакве 'певаче'.

Ви се спрдате, али вокално гледано за њега је Венди Бијонсе.
Карлеуша би развалила и да јој напишу крш песму.

Ne mogu da verujem da i dalje pričamo o ludoj Karleuši u kontekstu Evrovizije 😭 Žena ne ume da peva i to je već ogroman hendikep u startu. Osim toga, na Evroviziju mora da se ide sa originalnom kompozicijom, a skoro sve njene pesme su plagijati ili kaveri već postojećih pesama.

Mislim da se ona ni ne razume preterano u muziku jer je samo pevaljka/ performer, tako da sumnjam da bi uspela da okupi ljude koji bi umeli da joj naprave modernu/ savremenu i konkurentnu pesmu…Meni sve u vezi sa njom deluje kao skoro siguran NQ.

Da je otišla negde 2005. kad su pesme mahom bile očajne pa da smo mogli da se nadamo nekom top 10, ali ovako kad je totalno prsla psihički i muzički zaista nema šta da traži tamo.

Јао, први ћете је подржати кад се пријави са 52 године као Јустина. Или да се помирите с чињеницом да ћемо да шаљемо којекакве подрумаре и анонимусе.

Back