ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Pa on bi mozda i pobedio da je Bjorkman rotirao njegov i svedski redni broj nastupa 🤣
Ма сумњам, гласа се од почетка, а није имао шансе против Израела

Свака част Томи за топ 3 👏👏👏 штета за тај један бод, могао је 2. бити и изаћи на сплит скрин, али овако је било 'драматичније' за гледаоце

Od početka ne vajbujem sa njim i njegovom pesmom. Meni je sramotno da on bude u TOP 3 pored onoliko boljih vokala i pesama, još sremotnija 12 od Srbije kuku lele.

Ово са Израелом стварно мора да се заустави јер постаје бесмислено
Mada bi važnije bilo da se zaustavi genocid, Evrovizija je tu zapravo nebitna...

Iskreno mrka kapa, očekujem sve više scenario američkih indijanaca, i paralelno pojačavanje propagandne mašinerije što više budu sabijali taj narod u dva rezervata...

Tako da očekujem i nastavak izraelske kampanje na Evroviziji.

Fascinantno je da politički značajan deo jevrejske dijaspore s jedne strane najprogresivnija populacija na svetu (od Amerike do Evrope i Afrike), dok sa druge strane ini fašistički donatori i politički konsultanti Palestince vide kao niža bića. Ova druga grupa u Americi sarađuje s najradikalnijim antisemitskim neonacistima, a ta saradnja će im se kad tad obiti o glavu...
Kao i ovo ubadanje prstima u evrovizijske oči (može samo da izrodi dodatni antisemitizam).

Osim Irske koja nema neku moć, ne deluje mi da osrale evropske zemlje imaju ni volje ni želje da stanu na put ESC političkoj mašineriji pranja genocida...

• Like
Reactions: FFM
Hvala Tomiju, ovo je jedina pesma po glasovima publike mogla da pomrsi konce, kakva god bila. Bilo je zabavno, možda meni lično ne za pobedu, ali bilo je zabavno.

Meni je nažalost ovo bilo najgore sinoć, ako stavim na stranu viral. I žalosno je što je žiri ovo stavio ispred nekih, jer da je jedno od merila bio kvalitet, to nije smelo da se desi. Ali kapiram hajp, rezultat i sve, ali ne mogu da podržim, niti da čestitam.

I dokle god ovakve pesme budu pobeđivale kod publike mi ćemo ih kao takve imati na ESC-u, nažalost sve više

Да је жири био мало дарежљивији Томи је лако могао да победи. И да није било муљаже са гласовима Израела сигурно би победио и овако

Nije mogao žiri nešto puno darežljiviji da bude prema Estoncu, jer je bio jedan od najlošijih vokala na takmičenju. Iako je u mnogo primera demantovano da je vokal presudan, ali ponekad može biti bitan. 9. mesto kod žirija mu je taman.

Ovde mi je najžalije što "Ma ei tea sind" nije pobedio, a pogotovu mi je žao što je masnokosi uzeo 12 od naše publike i prošao tako dobro. Ne znam jel sam pristrasan što je izuzetno odbojna pojava ili što je izbacio mog ličnog favorita sezone.

Imam utisak kada listam tiktok da je ova pesma naišla na ogromnu popularnost dece kod nas, nešto slično kao prošle godine sa Europapa. Tomi je na društvenim mrežama stvarno napravio neverovatnu promociju, ostali da gledaju i uče kako se to radi.

Vrlo očekivan rezultat. Jasno mi je bilo i pre ESC-a a pogotovo nakon polufinalnog nastupa da ovo ne ide ispod top 5. Zasluženo.

Definitivno pesma koja će biti i najveći hit ovog ESC-a.

Back