ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Hahahahaha

Inače slušao sam danas na poslu Espreso makijato i počelo da me vozi opasno tako da se sprema neko 4. mjesto za Estoniju (javilo mi se tako)

Definitivno nećemo ostati živi od raznoraznih trolova ni ove godine. 💀 Poslušao ovo sr**e, bolje da nisam.

Videću ovih dana šta oni imaju u ponudi, često imaju vrlo dobru alternativu. Žao mi je što nema Olija na spisku, ali jasno da je posle dve godine verovatno demotivisan. :(

Mislim da espresso ide na tu catchy foru i viralnost, ima momente da se uvrte u glavu iako je pesma glupa do bola.

Čuo sam Tommy ja i njegovu Espresso makjato

Pa dobra je forica, sve je to pokušaj da se prođe što bolje kod publike... Očigledno je bio inspirisan Little big-om, Joostom i sličnima al zasitiće se narod pa mozda sledeće WOW bude duvanje vutre na sceni uz reggea bit npr

@Makijato
Dva dana nisam slušao pesmu i ne mogu više uopšte da se setim kako zvuči. Uopšte mi nije keči / gilti pležr kao što se priča.

Poslušah i Estonski izbor, izdvojile su mi se:

Ant - Tomorrow never comes
Elysa - The last to know - očekivao sam više ali fina pesma.
Felin - Solo Anthem
Joelle - Eyes don’t lie
Minimal Wind - Armageddon
Janek - Frozen
Stereo Terror - Prty ‘till the end of the world
Cela fama oko Machiata mi je bljak, ok pesma je sprdnjica, mogu da je slušam ali kao što ste već pisali, dosadna mi je ta priča Majo. Kao hajde da napravimo nešto quirky i da hajpuhemo pobedu kao Joost i kao eto u tome je fora, dosadnooo.

Onako dosta pesama mi je ostavilo meh, osrednji utisak, neke su mi fine za uho, ne znam koja im je fora da poslednju pesmu objave u januaru?

Pesme koje mi se baš dopadaju:
Janek - Frozen
Ant - Tomorrow never comes
Frants Tikerpuu - Trouble
Elysa - The last to know
Felin - Solo Anthem
Andrei Zevakin feat. Karita - Ma ei tea sind

Ako i pored nekolicine i više nego pristojnih izbora sa potencijalom za dobar nastup izaberu ono smeće od Tomija Keša, onda im definitivno nešto fali.

Last edited:
Ja sam se načisto navukao na Tomorrow Never Comes. Najslušanija pesma u poslednjih 7 dana lol

Recap 20 pjesama od kojih će jedna dobiti wildcard.

Jadna Laura spala na to da se bori za wildcard lol, ona baš ne odustaje. Od ostalih imena tu su i Gerli Padar iz 2007., FOMO Cecilia s prošlogodišnjeg Eestija i Mick Pedaja (Seis, EL 2016)

Laura došla sa filler pesmom za Spotify Discover Weekly LOL

Everfall :love:
Horror Dance Squad :love:

Cele pesme: https://r2.err.ee/1609543111

Trebalo bi da su dostupne samo na radiju, ali naravno da su fanovi okačili nešto na YT. :D

Last edited:
Ne verujem da će ijedna od ovih sa wildcard naročito dobro da se kotira, možda jedino Horror Dance Squad.

Zanimljivo da je ETV pored ovih 20 i 15 direktnih objavio sve ostale prijavljene pesme koje nisu prošle konkurs, a kojih ima 117.

Pesme se mogu čuti ovde: https://r2.err.ee/1609550803/94e5a28d30aa63d0679cb9ad4cfeb075/94e5a28d30aa63d0679cb9ad4cfeb075

rainer ild - Out of touch je po meni zaslužila u najmanju ruku wildcard, a vrv i direktno u prvu postavku

Last edited:
Zanimljivo da su to uradili, ne vidim kakav benefit imaju od ovoga, a šanse su 99% da će fanovi da se vežu za neku pesmu koja nije prošla i da popljuju komisiju kako je napravila grešku.

Kako random pobjednička pjesma wildcarda 😂

Laura je završila 2., a Horror Dance Squad 3.

Back