ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Bednik u svakom smislu. Nažalost proći će u finale, al tamo ne vidim ni na popularnost da će uzeti više od 60-70 tvt poena.

Užas od pobednika, zato se nisam mogao naterati da pregledam nastupe.. Muka mi je od ovih sprdnja, televote - bait pesama. Ja nisam voleo ni Joosta prošle godine dok su ga mnogi uzdizali prošle godine, i dalje smatram da je pesma smeće i cela drama oko njega mi je dosadna.

Nastupi vredni pomena:

Ma ei tea sind - iznenađujuće dobar izbor za Estoniju, svakako bolji od pobednika.
An - Marlen - Dopalo mi se ovo, iako je u audio verziji nisam primetio.
Janek, Ant, Felin, Elysa - dobri nastupi, volim i audio verzije.
Armageddon - audio favorit, nastup jako jako
loš i slab.
Sterreo teror
Eyes don’t lie
Love me low

Nisu sigurno obrisali kanal zbog njega.

Btw nisu mi jasni ljudi koji su uzdizali Josta u nebesa prosle godine a sad pljuju po Tomiju. Pesme su podjednako djubre.
Bukvalno, Europapa uopšte nije toliko dobra pjesma niti je ikad bila contender za pobjedu.

'Ajde prethodne godine su bili kao i simpatični sa onom muškom skupinom koji ne znaju da l' su pošli il' su došli i bilo mi je drago što su uboli finale, ali brate poneki joke entry u par godina je sasvim dovoljan a ne da se sad jedan te isti žanr svake godine fura jer su vidjeli da je upalilo, bzvz... Dok opet s druge strane, htio ja to sebi priznati ili ne, ovo je bukvalno jedina pjesma pored malteške Kante da mi je ušla u uho i koju na prvu uvijek mogu da krenem pjevušiti...

O ispadanju mislim da nema ni govora jer će ovo evropska publika popiti i posrkati k'o espreso makijato, po televotingu najvjerovatnije top 10 a kod žirija oko 20. mjesta što bi bila neka zlatna sredina. Sa nastupom ja nemam problem, meni je originalan i interesantan, nego sa pjesmom koja je i zarazna i iritantna u isto vrijeme... Tomi Keše, nemoj mi to raditi! 😭

Drama drama

Joost and Tommy just released a song called United by Music. Here's some of the lyrics .“Fuck the EBU, I don’t want to go to court.The less get less, the more get more” "I used to love McDonalds, but I’m never going back. I know that I am white, but I wish that I was *****."

Smarač, očigledno mu je od početka bio cilj da bude diskvalifikovan, zato se i prijavio na EL.

Nisu sigurno obrisali kanal zbog njega.

Btw nisu mi jasni ljudi koji su uzdizali Josta u nebesa prosle godine a sad pljuju po Tomiju. Pesme su podjednako djubre.
Ne mogu se složiti iskreno, kao što ni Irlande douze points i Euro Neuro nisu isti troll. Postoje nivoi (ne)ozbiljnosti.

Last edited:
Kakva debilana lol Da li je moguće da je neko ovoliko željan pažnje? Bravo.

Šoumeni i on i Joost. Šaljite Zevakina ili lutkicu An-Marlen i vratite pare glasačima makijata sa Eesti Laula 🙏

Ne mogu se složiti iskreno, kao što ni Irlande douze points i Euro Neuro nisu isti troll. Postoje nivoi (ne)ozbiljnosti.
Postoje, ali ocigledno su zasad na istom nivou uspeha (strimovi, popularnost, pa i pozicija na kladionicama).

Back