Ivana : STOPPPPPPPPPLeo, po poenima ovih koji su ispali, vidim da si skroz krivo unio moje poene. Mislim, vjerojatno ništa ne mijenja, šta ja znam
Cekamo tvoju organizaciju.Jos jednom najprofesionalnija leo cezar organizacija![]()
Pa da , nego je 12 isla prva i nisam obratio paznju da su ostale po drugom rasporeduMoja je greška vjerojatno ta što nisam stavljao 12, 10, 8... nego sam stavljao poene po rednom broju onih koji su mi bili za poene. Mada, tako sam cijelo vrijeme slao pa sam mislio da je Leu tako okej.![]()
Zbog Aminate sam i skontao da nešto ne valja, gledam i vidim 7 poena i mislim si "ovo je nemoguće, nema šanse da sam joj dao samo 7, pa nisam poludio valjda"Ništa, samo srećom da Marko ima ukusa, te se Aminata pomerila baš sa samog dna.![]()
A ja sam se sokirao kome si dao 1, a ustvari si dao 7 , trebao sam po tome videti da nesto nije u redu hahaahahahZbog Aminate sam i skontao da nešto ne valja, gledam i vidim 7 poena i mislim si "ovo je nemoguće, nema šanse da sam joj dao samo 7, pa nisam poludio valjda"![]()