Filmovi

Ako je neko zainteresovan, na RTS 1 večeras od 22č Sorentinova Milost (La Grazia).

Za sada sam na 42 filma ove godine, ovi su se izdvojili kao najbolji, videćemo koji će ostati do kraja godine u top 10 😁

The Seventh Seal (1957) 🇸🇪
The Devil (1972) 🇵🇱
Sorcerer (1977) 🇺🇸
Where is the Friend’s House? (1987) 🇮🇷
The Match Factory Girl (1990) 🇫🇮
Totally F***ed Up (1993) 🇺🇸
Eternity and a Day (1998) 🇬🇷
The Piano Teacher (2001) 🇦🇹/🇫🇷
Mysterious Skin (2004) 🇺🇸
Enter The Void (2009) 🇫🇷/🇺🇸

IMG_7522.webp

Ovde su mi par omiljenih filmova!
Bergmanov The seventh seal vanvremensko savršenstvo. Kao i skoro svi njegovi...

Ako neko ima slučajno ideju gde može da se nađe ovaj dokumentarac, neka javi 🙏

Ubih se tražeći i ništa 😏

F9UN2lsL6X5frZ4ApVRmk50OJ_ipCE7ijJ3br44SmGw.jpg

Sve preporuke!!!

Oskara ovoj devojci da daju odmah

Odličan, nevjerovatno da je za tako malo para napravljen tako jak i uspješan film.

Nikki fantastična, nadam se da će uspjeti bar neke dobre nominacije da dobije, a glavni lik je smeće, ali glumac je odlično odglumio to sve tako da sve pohvale svima.

Backrooms nisam gledao - kakvi su vaši utisci?

Nisam ni ja gledao jer vidim da je kraj ostavljen nedorecen i neobjasnjen a ne volim filmove gde ja moram da mislim o tim stvarima 😂

F9UN2lsL6X5frZ4ApVRmk50OJ_ipCE7ijJ3br44SmGw.jpg

Sve preporuke!!!

Oskara ovoj devojci da daju odmah
Čekam već tjednima da ovo izađe na internetu negdje u HD verziji, jedva čekam pogledat! Backrooms također

Gledaj u bioskopu. Ja nisam isao 10 godina u bioskop ali nisam mogao da cekam da izadje na netu Obsession. Iskustvo je 😂

Ja sam se zagalamio od straha u kinu na jednoj sceni, mislim da svi koji su gledali znaju koja je u pitanju 😂

Scena u kolima?

Devojka pored mene isto vrisnula pa se smejala samoj sebi narednih 20 minuta xD

Scena u kolima?

Devojka pored mene isto vrisnula pa se smejala samoj sebi narednih 20 minuta xD
Hahhahahaa ja sam se isto smijao sebi a čuo sam da se i ljudi okolo kikoću, vjerovatno meni isto 🫡😂

Isto sam se na dve scene u Black Telephone prepao pa zagalamio, ljudi oko mene vrištali od smijeha

Završila. Niki i napetost 10/10, ali je plot previše jednostavan i likovi previše šuplji da bi mi bilo stalo do toga šta će im se desiti. xD Sve u svemu nije loše.

Ma ni ja se nisam vezao za likove, više su ta tenzija i gluma doprinijeli utisku, a i sama ideja o tako toksičnoj i bolesnoj 'ljubavi' i opsesiji, od strane njega prema njoj

Pogledah i ja Obsession, generalno zabavan film, nije me smarao i nije mi bilo žao što sam ga pustio tako da je to pozitivno, ali su mi neke stvari naprosto bile suviše predvidljive. Druga zamjerka je glavni muški lik, nenormalno mi je kidao živce i stvarno se nadam da takvi šonjasti debili ne postoje u stvarnom životu barem u nekom prevelikom broju. Još kad razvuče onu tupavu, patničku facu, jezivije od sranja koja ona radi 😂 ali okej takva je ulogu i glumac je generalno to ok utjelovio.

Inde Navarrete kao Niki (i sam njen lik) je za same pohvale i definitivno najsvijetlija točka filma.

Nisam deceniju celu išao u bioskop, sad u tri nedelje tri puta 😂 prvo Svary Movie, pa Obsession, potom Leviticus.

Sve preporuke 😭😭 Gluma odlična, nije klasičan horor uopšte.

Odvikao sam se od horora, ali ovih dana sam baš u nekom raspoloženju za jedan hororac. Vidjeću, planiram nešto da odgledam.

Filmovi
Back