Za sada su mi na svakom izboru mahom pobedjivali favoriti, od 5 najboljih pesama u dosadasnjoj evrovzijskoj celoj sezoni obe pesme su pobedile već i u Norveskoj i u Ukrajini.
Nadamo se i čekamo još u Finskoj da pobede ova 2 ludaka, Konstrakta 2.marta u Srbiji i večeras Annalisa u Italiji pa da žurka u maju može da počne, do sada se nikada nije desilo da iz mog top 4 ili top 5 cele evrovizijske sezone svi pobede u svojim drzavama, prosli vikend je bio savršen 2/2, ako ovog vikenda bude 1/2 bicu zadovoljan, jer uvek neki moj favorit mora flopati, pa neka to budu ovi Finci Mikael i Nublu, ako moram birati ko da kiksne, bolja mi mala Annalisa teta i tetka Konstrakta da razbije nastupom na našem izboru i opet je posaljemo
Ovaj Cyan Kicks mi vokalno bili mlaki i mogao je biti bollji nastup, zatim stajling a Boga mi i pesma, ovo bas ne zvuci kao pesma koja ce biti u vrhu na evrovziji već vidjeno, jedino bi ova 2 Marsovca mogla sigurno uci u finale Evrovzije i tamo napraviti show, oni ako pobede bi se potrudili, nisu bili krindž previse nisu se skinuli goli, zato jbg i tesko mogu pobediti, mozda Finci posalju ove gološijane Windows oni su pokazali sve što fanovi žele videti hahahhah

udareni su potpuno, ali krindž mi je previše, moraš imati pesmu, a oni baš i nemaju neku pesmu, kopiraju neke bivše evrovizijske predstavnike, ali loša kopija...