fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Uz sve ove diskutabilne izvedbe i nastupe, iritacije i loše pjesme koje smo čuli večeras, jedino što je logično je to da pobjedi kvaliteta i emocija, dakle #5 ☝️

Meni ovo deluje kao pobednik. Iskreno, većina nastupa je vrlo krindž i wtf, vokalno isto slabo, ali uhvatili su na foru i mislim da će upaliti. Cyan razočarenje uživo, najviše stajlingom i prosečnim nastupom, mislim da nemaju šanse. Eventualno Sara i to je to.

Na stranu što mi je pjesma od Cyan Kicksa najbolja, snažno ću navijat za Saru, meni je imala super nastup, i najviše mi se istaknula

1. Sexmane
2. Sara
3. Jesse
4. Vox Populi
5. Cyan Kicks
6. Windows
7. Sini

Cyan Kiks, Sexmane ili Sara. Ostalo bogu za plakat. Ovaj windows95 ko losa kopia ellectric callboysa

Paskana stigla na 60% šansi za pobjedu nakon nastupa, prije finala je bilo nekih 52% ja mislim

Za sada su mi na svakom izboru mahom pobedjivali favoriti, od 5 najboljih pesama u dosadasnjoj evrovzijskoj celoj sezoni obe pesme su pobedile već i u Norveskoj i u Ukrajini.

Nadamo se i čekamo još u Finskoj da pobede ova 2 ludaka, Konstrakta 2.marta u Srbiji i večeras Annalisa u Italiji pa da žurka u maju može da počne, do sada se nikada nije desilo da iz mog top 4 ili top 5 cele evrovizijske sezone svi pobede u svojim drzavama, prosli vikend je bio savršen 2/2, ako ovog vikenda bude 1/2 bicu zadovoljan, jer uvek neki moj favorit mora flopati, pa neka to budu ovi Finci Mikael i Nublu, ako moram birati ko da kiksne, bolja mi mala Annalisa teta i tetka Konstrakta da razbije nastupom na našem izboru i opet je posaljemo :)

Ovaj Cyan Kicks mi vokalno bili mlaki i mogao je biti bollji nastup, zatim stajling a Boga mi i pesma, ovo bas ne zvuci kao pesma koja ce biti u vrhu na evrovziji već vidjeno, jedino bi ova 2 Marsovca mogla sigurno uci u finale Evrovzije i tamo napraviti show, oni ako pobede bi se potrudili, nisu bili krindž previse nisu se skinuli goli, zato jbg i tesko mogu pobediti, mozda Finci posalju ove gološijane Windows oni su pokazali sve što fanovi žele videti hahahhah :D udareni su potpuno, ali krindž mi je previše, moraš imati pesmu, a oni baš i nemaju neku pesmu, kopiraju neke bivše evrovizijske predstavnike, ali loša kopija...

Jao neće valjda Windows pobijediti hahahah, Cyan Kicks jedina opcija lol

Back