fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Posledica 100% tvt u polufinalu, ipak sam za to da se opet vrati 50-50 u jednom momentu. Kvalitet ozbiljno opada i sprdačine od pesama su konkurenti za finale, a biće ih još i narednih godina...
Eee bilo je vremena kad sam govorio da ce se to desiti ali svi su ovde bili u fazonu ua ziri ua ziri eto im sad tvt bejtere koko oces

Mislim da bi narativ bio drugačiji da je u pitanju zgodan i isklesan lik, ali jbg, i meni je ovo odvratno.

Elem, “razumem” izbor tangi, jer se lakše prekrije u lajvu, ali i dalje ne mogu da verujem da im je EBU dopustio golo dupe.

Ne mogu da verujem da će ljudima ovo da bude smešno, ovo je tako bumerski humor 😭

Био би исти наратив барем код мене, и Ронела ми је претјеривала, и Шпанци ове године који се ватају по гузовима су ми превише, али ово са трокутићем преко свога јаде ми је ужасно.

Fer, mada je najviše i do prezentacije. Raiven je maltene gola, kao i njeni igrači, pa gotovo niko nema problem, jer je prezentovano na određen način.

Мени је и она превише, то сам заборавио хахаха
Писао сам већ раније да ми има много голотиње ове године

Slažem se, meni ne smeta takav performans (ako misliš na Španiju), ali verujem da se većina gledalaca ne bi složila. Možda ih obuku u neki kraći šorts/bokserice, čisto da malo ublaže.

Let 3 ispali gospoda za ovo 😆

Cijeli koncept nastupa im se bazira da se ljudi pitaju nosi li on išta dolje, i da eto nakraju obuće one kratke hlačice, koji likovi xD

Očekujem prolazak ipak ako ostane slično kao sa UMKa

Opet imaju šanse za finale što je najgore. Brukaju Finsku nakon Kaarije doslovno. Ne bih ih otpisao za finale jer ima ljudi koji se lože na ovakvu vrstu pesme. Meni pesma kao pesma ajd' još nekako ali ove degutantne pojave nikako. Smrde preko ekrana.

Mislio sam da su sigurni finalisti ali ovo na rekapu je ogavno. Kakvih crnih 90+ posto šansi za finale na kladionicama, nešto tu ne štima, meni je ovo za poslednje mesto u pf 🤢

Ja se sve nadam da će ljudima ovo biti isuviše gadno i da će preskočiti slanje glasa za njih.

Vrlo moguće najogavniji pristup i nastup u posljednje vrijeme. Kažem, ako neko hoće da glasa za drugačije i ludo, bolje za Hrvatsku da glasa (ili Irsku ajd) nego za ovo.

Mislim da će ovo izazvati efekat zgražavanja na prvu loptu. Koliko god ESC publika bila željna nekog ludila i cirkusa, ovo je prešlo granicu normalnosti.

CfN2KFO.jpeg

Okej, mene je zaista sramota sto mi se ovo dopadalo, sad kako imaju sve vise ovih ispada sa donjim vesom, pocinju da mi se gade.

Svaka reč je suvišna. Mojoj sreći ne bi bilo kraja kada bi ovo ispušilo prekosutra. 🙏

Back