fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

No Rules mi je za sada najbolja pesma, ali i dalje nekih 7/10. Solidna je, ali nedovoljno dobra da bih sačuvao i slušao na Spotifaju. Odlično je počela i ponadao sam se da će biti neki epic nostalgija bop, međutim nakon obećavajućih strofa je usledio pomalo mlitav refren. Šteta 😩

Glow mi se najviše sviđa, ali izbor je generalno veliki downgrade u poređenju sa prošlim godinama. Od Cyan Kicks sam očekivao mnogo više.

Ok, ali zašto No Rules! zvuči kao neka pesma za Digimone?

Jaoo večeras izlazi pesma koja mi se najviše svidela na isečcima. Taj mali deo zvuci taaako kurvinjski, jako me radi na blud, jedva čekam celu da čujem. Verovatno če pola foruma biti užasnuto, ali ja volim takav zvuk 🥰

Od večerašnje pesme na osnovu refrena očekujem da će mi sa onim Sex momkom biti u bottom 2, a od poslednje pesme očekujem da se teoretski umeša sa Cyan za pobedu, ili Cyan ili reperi koji sutra pesmu predstavljaju verovatno idu u Malme.

Jos 5 minuta do pesme, ne znam o kome je rec, ali vidim da ste u hajpu!

Sini Sabotage top pesma jako mi se svidja pre zarazno al im Paskana i dalje najbolja u ovom izboru UMK .​

Sini nije loše ali nije za pobedu, ali da je MOTHER mora se priznati 😂

Okej, moze da prodje, samo nekako mi izgubi smisao pesma pri kraju. Ima tako dobar drop na pocetku i onda se zavrsi kao pop pesmica...

TOP 6
1.Sara Siipola - "Paskana"
2.Cyan Kicks - "Dancing With Demons"
3.Sini Sabotage - "Kuori mua"
4.Windows95man - "No Rules"
5.Sexmane - "Mania"
6.Jesse Markin - "Glow"

Top 6 u Finskoj:

1. Cyan
2. Sara
3. Windows
4. Jesse
5. Sexman
6. Sini

Prva i druga pesma i djene, djene, treca i cetvrta pesmice prosek čisti, a poslednje 2 pesme grozomorija teškaa..

Sini Sabotage top pesma jako mi se svidja pre zarazno al im Paskana i dalje najbolja u ovom izboru UMK .​

I ja mislim da je Paskana za sada najbolji izbor, iako se ništa još uvek ne izdvaja kao očigledan favorit. Moraćemo da sačekamo nastupe.

Btw, Paskana zvuči i izgleda kako zamišljam albansku predstavnicu za jedno 10 godina (kad dostignu taj nivo produkcije).

Ukrali nam Finci emoji za crni lukac jer se pesma zove "Oljusti me" 🧅

Back