fi Finska 2025: Erika Vikman - Ich Komme

Pa ako nastave s ovim nekonkurentnim pjesmama u ESC kontekstu, mogla bi ići Neea. Tj. ići će sve do petka dok Frau Erika ne udari bičem 🫴

Cenim što hoće da predstave neki skroz drugačiji zvuk ove godine, meni nije toliko loša balada, ima neku dubinu.

Sve je do sada pristojno i uglancano, odlični spotovi i luksuz na svakom koraku.

Viivica slatkica moja 🥰 ovo je zvuk koji i inače snima, ostala je dosledna sebi, ali nažalost slab potencijal za esc.

Konačno da stignem i UMK da preslušam. One prve dvije su mi najbolje, Neea River prva. Ali ovo su filleri znamo svi, tek sada počinje hajp. Sutra bi One Morning Left koji su glavni konkurenti Erike Vikman trebali da objave pjesmu. 👀

Ja se nadam da će naredne pesme ispuniti očekivanja, jer mi je ovo za sada najslabiji UMK u poslednjih par godina...

VIIVI – Aina kakva glas kakva emocija za sada najbolje od ove 4 pesme koje su izasle na UMK25.​

VIIVI – Aina kakva glas kakva emocija za sada najbolje od ove 4 pesme koje su izasle na UMK25.​

I meni je za sada najbolja. Dopadljivo mi je, lepo, ali nisam bas odusevljen. Fali mi malo kulminacije na kraju, a ima prostora za to. Svakako mi je vredno paznje.

Viivi ima potencijala da napravi pravu magiju na sceni, nadam se da neće imati neki običan nastup. Iako nije na prvu loptu, pesma je jako kvalitetna, a ona ima prelep vokal. Logično da neće biti u konkurenciji za pobedu jer je to Finska koja voli ludila, ali stvarno bih voleo da razvali sa nastupom.

Najviše mi se sviđa za sada Costee - Sekaisin, jer je po nekom mom ličnom ukusu, ali Nightmares je trenutno bez konkurencije od ove 4 pesme.

Viivi mi je slabija i od Costeeja.
Možda večeras čujemo pobjednike

Viivi ima potencijala da napravi pravu magiju na sceni, nadam se da neće imati neki običan nastup. Iako nije na prvu loptu, pesma je jako kvalitetna, a ona ima prelep vokal. Logično da neće biti u konkurenciji za pobedu jer je to Finska koja voli ludila, ali stvarno bih voleo da razvali sa nastupom.
Pa mora nešto kao spot definitivno. Ono pomračeno sunce je brutalno.

Prva koju slušam, nije loša. Dens deo je definitivno više za "moje uši."

Back