fi Finska 2025: Erika Vikman - Ich Komme

Opa Puppy stvarno nije loša, ali nekako mi se čini da je Finska previše strpala samu sebe u kutiju s ovim agresivnim joke actovima...

Rezultatski ne znam, ali u muzičkom smislu ima malo sličnosti s No rules - na par trenutaka neki dijelovi instrumentala baš liče, a i sama ideja je donekle slična. Ipak, ovo je puno ozbiljnija pjesma. Mene je sinoć uhvatila na prvu (što je dobro), ali narednim slušanjima je malo splasnuo dojam. Zapravo me s jedne strane nervira to koketiranje s pop zvukom, vjerojatno da bi pjesma bila probavljivija za ESC publiku. Izgleda da će još dugo vremena jedini prati metalcore entry na ESC-u ostati AWS.

Realno, ko ne voli metal neće voleti ni popičan metal, a ko voli voleće ga još više bez primesa popa. Ovo je tvrđi i manje prijemčiv zvuk od Ča Ča Ča.

Izgleda da će još dugo vremena jedini prati metalcore entry na ESC-u ostati AWS.
Meni se ni to nije dopalo, tako da ću se načekati do nekog dobrog metalcore-a. Mada, možda onaj sa Malte pobedi. :LOL:

1. Neeli Matula
2. Viivi
3. One Morning Left (ovo može i da poraste ako je uživo dobro.)
4. Neea River
5. Costee

Čekamo Eriku Vikman i Goldielocks.

Shvatio sam šta god da Finska izabere Eriku ili ovaj bend biće konkurencija Turbo žurci lol

Back