ZOXS
Ekspert
Ako bi Erika ove godine pobedila, sledeća godina bi bila još gora od ove. Potpisujem.
Ako bi Erika ove godine pobedila, sledeća godina bi bila još gora od ove. Potpisujem.
Po čemu je Erikin kostim bolji od Uraganki? One su bile pokrivene koliko toliko, ništa nije kipelo i nimalo nije bilo vulgarno.Erika ima fantastičan kostim na nacionalnom izboru koji apsolutno nije za bilo kakvu ružnu poredbu, a i čisto sumnjam da nju interesuje šta će jedan konzervativni Holanđanin da kaže lol, možda su oni navikli na energiju kuvane noge
Verovatno. Sad kad nema Monsa, mislim da je Erika ogroman favorit. Skoro sigurno će da pobedi kod publike, a kod žirija će biti veoma visoko, jer je nastup vrlo profesionalan a i žiri uvek rangira pobednike publike u top 3-4. Meni je ovo jedina pesma koju mogu da zamislim u top 3 i kod žirija i kod publike ove godine.Pobjednik.
Osveta za 2023.Verovatno. Sad kad nema Monsa, mislim da je Erika ogroman favorit. Skoro sigurno će da pobedi kod publike, a kod žirija će biti veoma visoko, jer je nastup vrlo profesionalan a i žiri uvek rangira pobednike publike u top 3-4. Meni je ovo jedina pesma koju mogu da zamislim u top 3 i kod žirija i kod publike ove godine.