fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Da, žiri će svakako biti za duet, publika će za Akilasa i šta ispadne ispadne... Nadam se da će prevagnuti na severnjake 🤣

Ne brinite, svakako neće pobjediti na ESC-u, ali ne vidim puno prostora u ovako slaboj godini za ne znam kakav flop koji se konstantno predviđa.

Isto sam u fazonu, ne moraju da pobijede, ali ne smeta mi ako uspiju, neka se ponove neke stvari od prije 20 god heh

Meni baš više djeluje kao da će ovo bolje proći kod televotinga nego kod žirija.

Baš sad gledam, Kiki je s ovih 14 poena televotinga osvojila drugi najmanji broj glasova publike otkad je ovaj sistem (2021). Jedino je mučena estonska Laura imala manje (9) baš te 2021.

Nije mi i dalje jasno šta se tu desilo, čak nije ni nepoznata u Finskoj. Ispada da se samo nama ovdje na forumu svidjela lol. Baš lagani misterij kako i zašto je od same objave pjesme flopirala na svim poljima, uključujući i sinoć ovom televote bedom.

Žiri visoko gotovo 100 posto, ali negde mi je upitnik kako će publika odreagovati. Ne trenutke mi deluje da i tu može da prođe odlično, a na trenutke i da može doživeti flop. Ne znam, ali jedno je sigurno-pesma je fantastična i zaslužuje vrh, a o pobedi je stvarno prerano govoriti.

Žiri visoko gotovo 100 posto, ali negde mi je upitnik kako će publika odreagovati. Ne trenutke mi deluje da i tu može da prođe odlično, a na trenutke i da može doživeti flop. Ne znam, ali jedno je sigurno-pesma je fantastična i zaslužuje vrh, a o pobedi je stvarno prerano govoriti.
Mislim da nije prerano govoriti o pobedi ako pogledamo koje države još treba da objave pesme. Mogu sa sigurnošću da tvrdim da Australija, Rumunija, Velika Britanija, Gruzija, Azerbejdžan, Portugal, San Marino, Poljska, Češka, Švedska nemaju pobedničku pesmu ili nastup. Ostaju još Francuska i eventualno možda Jermenija da iznenade ali to je manje više to.

Mislim da nije prerano govoriti o pobedi ako pogledamo koje države još treba da objave pesme. Mogu sa sigurnošću da tvrdim da Australija, Rumunija, Velika Britanija, Gruzija, Azerbejdžan, Portugal, San Marino, Poljska, Češka, Švedska nemaju pobedničku pesmu ili nastup. Ostaju još Francuska i eventualno možda Jermenija da iznenade ali to je manje više to.
Ma ako je nesto prošla godina pokazala onda je to da više pravila nena. Koliko je samo KAJ hajpoban do iznemoglosti. Nema gde nisu bili prvi. I na kraju nisu uzeli ni 200 poena televotinga. Esc je više nego bubble

Ma ako je nesto prošla godina pokazala onda je to da više pravila nena. Koliko je samo KAJ hajpoban do iznemoglosti. Nema gde nisu bili prvi. I na kraju nisu uzeli ni 200 poena televotinga. Esc je više nego bubble
Pa fer. Na dan finala su i KAJ i Lazanja imali preko 50% na kladionicama a Nemo i JJ oko 12%.

Back