Pogledao sam par Ognjenovih priloga i ono je teska sramota, ukljucujuci nacin izvestavanja ali i dozu dezinformacija koje izbacuje. Nsverovatno je kako narod tokom Evrovizije dobije inspiraciju da lupeta gluposti.Lindina violina i Peteove gole grudi i izgled su zasluzili top 5, pobedu nikako. I ja se nadam da ce ukinuti akreditaciju tom Ognjenu. Decko izbacuje otrov non stop, laze, Zoka 5 kad potpaljuje vatru i smau sebe ukopa pa to bude bar zabavno
Bukvalno cela poenta onoga o cemu ja govorim i opet me razubedjujes da pricam o necem drugomMožeš da predviđaš pobedu i nekom čija ti se pesma ne dopada.
Gde ima da se nabavi ta 2 grama?Mislim da bilo ko ko ima bar dva grama to kapira.
I ja isto, ali ocigledno je da publika i ziri ne misle tako..Finska je ove godine imala savrsen recept za ziri pobedu, ali naravno da je ziri izabrao Bugarsku i Australiju za top 2 (nista protiv njih 2, obe odlicne svakako)Eeeee a ja recimo mnogo vise preferiram pesme na maternjem jeziku (na ovakvim takmicenjima) - gde ne moram da znam od reci do reci o cemu peva ali da to osetim (Norveska GATE, Litvanija TAVO AKIS, LUKTELK... Svedska sa BARA BARA BASTU, Nemacka BALLER, ove godine Finska, cak i Azerbejdjan sa delom na azerbejdjanskom...) mnogo vise nego da znam text FIRE FIRE LIER LIER a tek prosle godine mislim na onog Armenca - uzas...
Priznajm da sam mnogo subjektivna
P.S da dodam i Albaniju poslednje 2 godine - fenomenalno kako zvuce (o Italijanima necu jer oni su neprevazidjeni![]()
)