Isto i kod mene, ono nije da mi se pjesma ne sviđa, već jednostavno mi nema ono nešto da me baš radi na tu pjesmu. Pjesma kao pjesma svakako jeste kvalitetna.Million dollar smile je pocela opasno da mi se svidja. Ne mislim da je neki potencijal za ESC ali ima nesto jako zarazno
Pesma sa violinom o kojoj svi pricaju nikako da me kupi, mene licno ne radi, iako se slazem sa stavom da je kao stvorena za Evroviziju
Bukvalno, cak ima dosta pozitivnih komentara na Konovom nastupu na YT koji su novijeg datuma. Cak kazu da je Dadi 2021. uzeo inspiraciju za animacije sa Konovog nastupaKad vidim koliko pozitivnih komentara dobija ovaj dedica, shvatam da smo mi poranili sa Markom Konom, čovek bio ispred svog vremena.
Šalu na stranu, meni je ovo užas.
E i meni je ova bila odlična ali sumnjam da bi išta napravila iskrKad ste oftopičarili a zanemarili jednu od mojih omiljenih srpskih NF pesama...
KHM KHM
Ubeđen sam da bi ovo završilo visoko!
Misliš na naziv teme? Nema tu viška space-a, isto je kao i za ostale teme.Miloše možeš li da približis slovo F zastavi, baš me iritira bode mi oči?ima jedan space više između @Miloš